حضور آزادانه دانشآموزان در فضای مجازی آسیبهایی به دنبال داشته است

نماینده عالی دولت در استان البرز گفت: شیوع بیماری کرونا و برگزاری کلاس های مجازی، علاوه بر افت تحصیلی، دانش آموزان را به تلفن همراه و استفاده نادرست از فضای مجازی، وابسته کرد.
به گزارش روتیتر ، مجتبی عبداللهی در جلسه شورای دانش آموزی استان که با حضور جمعی از نمایندگان اتحادیه انجمن های دانش آموزی برگزار شد گفت: ایران اسلامی در حال رشد و توسعه است و برای این منظور با قدرت برنامه ریزی و اقدام می کند ولی دشمنان با ترس از این پیشرفت روزافزون، مترصد هستند که با استفاده از خلاءهای اطلاع رسانی و آموزشی ما و با هزینه های هنگفت رسانه ای، افکار و احساسات جوانان را مورد تهاجم قرار دهد.
عبداللهی افزود: شیوع بیماری کرونا و برگزاری کلاس های مجازی، علاوه بر افت تحصیلی، دانش آموزان را به تلفن همراه و استفاده نادرست از فضای مجازی، وابسته کرد.
وی ادامه داد: البته در این دوران، توانستیم بسترهای آموزش مجازی را تقویت کنیم ولی حضور آزادانه دانش آموزان در فضای مجازی نیز آسیب هایی را همراه داشته است.
عبداللهی گفت: بر این اساس رفتارهایی شکل گرفت که با فرهنگ غنی ایرانی اسلامی ما فاصله دارد.
وی افزود: تهاجم فرهنگی حتی با بازیهای رایانهای نیز، فرزندان ما را تحت تاثیر قرار داده و به واسطه این امر، الگوهای نافرمانی مدنی را ترویج میدهند.
عبداللهی گفت: انجمن های اسلامی باید برنامه ریزی ها و هدف گذاری های صحیحی برای آموزش و پرورش دانش آموزان داشته باشند.
وی افزود: برنامه ها نباید مقطعی باشند چراکه اقدامات مداوم و مستمر بر اساس زمانبندی دقیق با هدف اقناع گری و فرهنگ سازی، موثر خواهد بود.
استاندار البرز گفت: مدیران اجرایی استان و به ویژه متولیان آموزش و پرورش استان، بخش بزرگی از توان و ظرفیت خود را برای تقویت زیرساخت ها و سرانه های این حوزه معطوف کرده اند.
وی افزود: اتحادیه انجمن های دانش آموزی وظیفه خطیری در جهت تربیت و فرهنگسازی دارند.
عبداللهی گفت: آموزگاران و کادر آموزش و پرورش استان و همچنین مدیران در سطوح مختلف باید مورد بازآموزی قرار گیرند چراکه روحیات نسل امروز متفاوت است و باید نحوه درست برخورد با آنها را فرا گرفته و بر این اساس برنامه ریزی شود.
وی افزود: آنچه در شبکه های ماهواره ای و رسانه های معاند منتشر می شود از حقیقت جامعه ما فاصله معناداری دارد و ما باید در مقابل این تهاجم، بسته های فرهنگی و برنامه های آموزشی تهیه و پخش کنیم.