۵۵ درصد البرزی‌ها، دز سوم واکسن کرونا را تزریق نکرده‌اند

0
IMG_20170409_135101

رییس مرکز اورژانس و فوریت‌های پزشکی البرز گفت: متاسفانه علی رغم توصیه‌های صورت گرفته فقط ۴۵ درصد واجدین شرایط استان دز سوم واکسن را دریافت کرده‌اند.

به گزارش روتیتر: احمد مهدوی با اشاره به آخرین رنگ بندی البرز اظهار کرد: طبق آخرین آمار ارائه شده و با توجه به کاهش آمار بستری، فوتی و مراجعین سرپایی البرز، از دیروز (۱۱ شهریور) رنگ همه شهرهای استان به زرد تغییر کرده است.

وی ادامه داد: در مقایسه با هفته‌های قبل، تعداد مراجعین سرپایی روزانه استان به مراکز درمانی استان به نصف یعنی از ۱۲۰۰ نفر به ۶۰۰ نفر رسیده است.

این مسئول تاکید کرد: با این اوصاف می‌توان به ادامه شیب نزولی ابتلا به بیماری طی دو هفته آینده امیدوار باشیم.

رییس مرکز اورژانس و فوریت‌های پزشکی البرز اضافه کرد: البته مردم نباید در این شرایط سهل انگاری کنند و نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تزریق واکسن بی تفاوت باشند چون هنوز هم آمارها به نسبت بالا است و با کنترل کامل بیماری فاصله زیادی داریم.

مهدوی با بیان اینکه البرزی‌ها در تزریق دز یادآور همکاری چندانی ندارند، گفت: متاسفانه علی رغم توصیه‌های صورت گرفته فقط ۴۵ درصد واجدین شرایط استان دز سوم واکسن را دریافت کرده‌اند.

وی افزود: با توجه به اینکه ویروس مدام جهش پیدا می‌کند، مهمترین راه بالا بردن ایمنی بدن تزریق واکسن است به همین دلیل سهل انگاری در این خصوص به هیچ وجه پذیرفته نیست.

وی گفت: مردم باید بپذیرند برای مصون ماندن از پیک‌های بعدی کرونا بهترین کار تزریق دز یادآور است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *