شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد

0
1189152

فرمانده قرارگاه مشترک پدافندهوایی خاتم الانبیاء(ص) کشور گفت: شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد.

به گزارش روتیتر ، امیر قادر رحیم‌زاده فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص) کشور در سالروز پدافند هوایی در جمع کارکنان این قرارگاه گفت: دهم شهریور که به‌عنوان روز پدافند هوایی نامگذاری شده، فرصتی مناسب و مغتنم برای تجلیل از ایثارگری‌ها، مجاهدت‌ها و رشادت‌های غیور مردان پدافند هوایی است و این عزیزان با عزم و اراده‌های انقلابی و جهادی خود، بزرگترین دستاوردها را برای برقراری امنیت آسمان ایران اسلامی و خدمت به مردم به ارمغان آورده‌اند.

وی افزود: امروز پدافند هوایی به پشتوانه خون مقدس شهدا، برخورداری از نیروی انسانی مؤمن، غیرتمند و متخصص و تحت هدایت‌های حکیمانه فرماندهی معظم کل قوا پیشرفت‌های چشمگیری در حوزه‌های راهبردی، فنی، تکنولوژی و صنعت دفاعی به دست آورده که نتیجه این اقتدار دفاعی ایجاد امنیت و آسایش برای ملت است.

امیر رحیم‌زاده گفت: تمرین انواع روش‌های مختلف دفاعی موجب شده شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور در بالاترین سطح آمادگی و توان رزمی قرار داشته باشد.

فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص) کشور خاطرنشان کرد: به واسطه تلاش نیروهای پدافند هوایی، آسمان کشور امروز امن‌ترین آسمان برای عبور پروازهای دارای مجوز و ناامن‌ترین آسمان برای متجاوزان احتمالی است که قصد تهدیدی نسبت به فضا و آسمان کشور را دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *