سازمان مدیریت پسماند کرج، از جذب درآمد‌های میلیاردی تا افق روشن خدمت

0
jpg

 

به گزارش روتیتر ؛ رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج گفت: سازمان موتوری قدیم چند سالی است با سازمان بازیافت ادغام شده و سازمان جدیدی بنام مدیریت پسماند از درون این دو سازمان شکل گرفته است،  از سال گذشته پس از بررسی و مطالعه میدانی و با درنظر گرفتن صرفه و صلاح شهرداری و با تکیه بر توان متخصصان داخلی ، تصمیم بر این شد که  امکانات مغفول مانده را احصا و  اکثر ماشین‌آلات را طی فرایندی چند ماهه  تعمیر و بعضاً بازسازی اساسی نمودیم که با تو‌جه به افزایش قیمت ها ، ارزش افزوده این تجهیزات تازه تعمیر دوچندان شده است  که موجب صرفه جویی در هزینه های مدیریت شهری گردید چرا که تهیه ی امروز انها عملا با موانع تحریم و مشکل تامین ارز مواجه است.
 بر همین اساس با پیگیری و تزریق منابع سازمان ، امروز بیش از نود درصد این تجهیزات و‌ناوگان موتوری تعمیر شده و به چرخه خدمت رسانی به شهر بازگشته اند.

محمد رضا خسروی گفت: تعداد زیادی از ماشین آلات این سازمان دچار آسیب شدید بود و از فرسودگی و خواب برخی از تجهیزات حدود ۶ سال می‌گذشت.
 

وی با بیان این که قیمت خرید هردو جفت  حلقه لاستیک لودر حدود پانصد میلیون تومان است، افزود: با این وجود لاستیک‌ها تامین و از مجموع ۱۹ بابکت سازمان مدیریت پسماند که از کار افتاده بودندبا برنامه ریزی انجام شده در حال حاضر ۹ دستگاه در حال خدمت بوده و الباقی نیز تا پایان امسال به چرخه خدمت باز خواهند گشت. 

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج گفت: با عملیاتی شدن تجهیزات و ماشین الات سازمان پسماند بخش اعظمی از  پروژه های شهری منجمله خاک‌برداری‌های زیرگذر ۹ دی از طریق همین ماشین‌آلات تعمیر شده انجام و چندین میلیارد تومان در هزینه‌های شهرداری صرفه‌جویی شد. 
وی افزود: انجام خاک‌برداری‌های کنارگذر شیخ‌آباد نیز با همکاری  سازمان های مدیریت پسماند و عمران انجام شد.
 


 
خسروی گفت: سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج حدود ۱۹میلیارد بدهی داشت و در برخی موارد برای پرداخت حقوق پرسنل از ستاد مرکز کمک گرفته میشد که با همت و‌تلاش پرسنل زحمت کش سازمان ، اکنون با تکیه بر درآمد خود سازمان و همکاری معاونت مالی‌ اقتصادی نه تنها بخش اعظمی از بدهی‌ها پرداخت شده است بلکه حقوق کارکنان را خودمان پرداخت می‌کنیم و از مناطق دهگانه نیز مطالبات قابل توجهی داریم.

وی افزود: کارخانه کمپوست در اختیار پیمانکار بود و این امر سبب توقف بازیافت و تحمیل ضرر زیادی برای شهرداری شده بود اما با همراهی اعضای شورای اسلامی، شهرداری مرکز و مدیرکل محترم دادگستری استان و معاونت قضایی ایشان ، رای قضایی به نفع شهرداری صادر و پیمانکار خلع ید و محکوم به تخلیه فوری کارخانه شدند.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج گفت: این کارخانه به‌زودی راه‌اندازی و روند بازیافت و حفاظت از محیط زیست و‌جلوگیری از دفع غیر بهداشتی بعمل خواهد آمد و درآمدزایی از این بخش به اندوخته‌های مدیریت شهری افزوده می‌شود تا بتوانیم خدمات بهتری را به شهروندان ارائه کنیم.
وی افزود: با حدود ۳ هزار مطب و مرکز درمانی قرارداد منعقد کردیم و زباله‌های عفونی این بخش را علی رغم آنکه براساس قانون مدیریت پسماند برعهده شهرداری نیست ، جمع آوری می‌کنیم .
خسروی گفت: اپلیکیشن حوزه تفکیک پسماند نیز به‌روزرسانی می‌شود و شهروندان می‌توانند با استفاده از این اپلیکیشن پسماندهای تفکیک شده منازل را به پیمانکار تحویل دهند و در ازای آن هزینه یا کالایی را دریافت کنند.
وی افزود: کارواشی مجهز در منطقه۴ متعلق به این سازمان است که متاسفانه با مبلغی کم و درحدود اجاره ماهانه ۴۰ میلیون تومان دراختیار یک پیمانکار قرار گرفته بود که با پیگیری از طریق مراجع قضایی حکم به خلع ید داده شد و اکنون درآمد این حوزه پایدار برای شهرداری به ماهانه ۲۵۰ میلیون تومان رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج اضافه کرد: در این مدت بخش زیادی از حجم شیرابه‌های حلقه دره را خشک کرده‌ایم که سالها مرکز دفن را با مشکلات عدیده ای روبرو کرده بود و برای اولین بار در کشوربا بهره گیری از یک روش  توانستیم این معضل را برطرف کنیم.

وی افزود: با استفاده از تکنولوژی نوین و با رصد موقعیت مکانی ماشین‌آلات پسماند، از رفت و آمد خارج از وظیفه آن‌ها در زمان‌های مختلف جلوگیری شد و این امر توانست درکنار افزایش تعداد تجهیزات مشغول به کار، مصرف سوخت ما را تا ۴۰ درصد کاهش دهد.

خسروی گفت: به‌زودی با همراهی اعضای محترم شورای اسلامی و شهرداری مرکز، ماشین آلات جدید و بروزتری را خریداری می‌کنیم تا بتوانیم در مواقع بحرانی مانند بارش شدید باران و برف، خدمت‌رسانی بهتری به شهروندان داشته باشیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *