محرومیت پنهان در سرانههای درمان استان البرز/ کمبود تخت در بیمارستانها

نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس با اشاره به محرومیت پنهان در سرانههای درمان استان البرز گفت: کمبود تخت در بیمارستانها مشهود است.
به گزارش روتیتر :علیرضا عباسی ظهر امروز در نشست با هیئت مدیره نظام پزشکی کرج اظهار داشت: طبق روایات دینی دو نعمت هستند که برای انسان مجهولند یکی از آنها سلامتی و دیگری امنیت است و بر این اساس اهمیت نظام سلامت مورد تاکید دین بوده است.
وی افزود: پاندمی کرونا برای نظام سلامت و پزشکان امتحان بسیار خوبی بود و مرتبه اهمیت نظام سلامت را بر همگان ثابت کرد، لذا با تمام توان باید تلاش کرد تا نظام سلامت تقویت شود.
عباسی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب از اوایل کرونا به رعایت تمام موارد بهداشتی، استفاده از ماسک، واکسن و رعایت فاصله اجتماعی تاکید و التزام داشتند، تصریح کرد: اعتقاد ما هم بر این است که باید کار کارشناسی باشد و نظر کارشناسان در حوزه های مختلف اخذ شود بنابراین ما در تمام حوزه ها به نظرات خبرگان و کارشناسان اهمیت میدهیم، در مجلس هم فصل الخطاب مسائل پزشکی و مسائل مربوط به نظام سلامت، کمیسیون بهداشت است.
بیشتر بخوانید
- استان مرکزی علاوه بر کمبود تخت بیمارستانی از نظر نیروی انسانی نیز با کمبود روبهرو است
- ۲۵۰۰ تخت بیمارستانی برای مقابله با موج احتمالی کرونا در خراسان رضوی آماده شد
- استان خراسان رضوی نیازمند ۲۸۰۰ تخت بیمارستانی است
- آذربایجانغربی با کمبود ۲۵۰۰ تخت بیمارستانی روبهرو است
وی با بیان اینکه مجموعه نظام پزشکی از سال ۸۳ قانون مترقی مجلس را دارد و بر اساس آن تعدادی تکالیف برای نظام پزشکی مشخص شده و همچنین حقوقی هم برای آن تعریف شده که باید ملزم به رعایت تمام موارد باشند، عنوان کرد: سالانه ۱۴۰ هزار نفر مهاجرت به استان البرز صورت میگیرد در حالی که متناسب با بحث افزایش جمعیت، زیرساختها افزایش پیدا نکردهاند.
عباسی عنوان کرد: به علت محرومیت پنهان در سرانههای درمان استان در زمان بودجه ۱۴۰۱، اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مسئولان وزارت بهداشت و سرپرست علوم پزشکی استان را در مجلس گرد هم آوردیم که فکری جهت ارتقای سرانه های استان شود.
وی با بیان اینکه در سفر استانی رئیس جمهور به کرات کمبود تخت بیمارستانی و سرانهها را مطرح کردیم که تبدیل به دغدغه اول و ادبیات رایج مسئولین اجرایی کشور شد، ادامه داد: موضوعاتی مثل ظرفیت دانشجویان پزشکی که در کشور مطرح است و موافق و مخالفانی دارد و شائبه تعارض منافع مطرح میشود که نظام پزشکی باید در تبیین آن پیشقدم شود.
وی درباره ی رابطه با نسخه الکترونیک و طرح دارویار گفت: این امر کمک و همراهی نظام پزشکی را میطلبد و انتظار این است که با رفع مشکلات و کمبودها محکم پای اجرای این طرحها ایستاد و به بهترین نحو آنها را در استان و کشور پیاده کرد.