جاده پرخطر سهیلیه بهسازی می‌شود

0
1189152

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز گفت: جاده سهیلیه به طول هشت و نیم کیلومتر، از ۲سال پیش طرح تعریض آن کلید خورد که تاکنون پیمانکار به تعهدات خود عمل کرده و بخشی از این محور تعریض شده است.

جاده پرخطر سهیلیه بهسازی می‌شود

به گزارش روتیتر مرکز البرز، علی زندی فر با بیان اینکه جاده سهیلیه در شهرستان چهارباغ به طول ۲ هزار و ۳۰۰ متر بهسازی و تعریض شده است، افزود: با توجه به اینکه این جاده پرتردد و خطرناک است و اهالی ۱۵ روستا از این مسیر عبور می‌کنند، راهداری البرز با استفاده از امکانات امانی خود همچنان در حال تعریض این جاده است که از هر طرف به عرض ۲ و نیم متر در دست اقدام است و با استفاده از همین امکانات یک کیلومتر دیگر از جاده بزودی آماده آسفالت می‌شود.
وی با بیان اینکه طرح تعریض این محور با مشکلاتی روبروست، گفت: علاوه بر اینکه املاک خصوصی، درختان و تیر‌های برق در کنار این جاده مانع پیشرفت سریع طرح تعریض هستند، تردد زیاد خودرو در جاده به ویژه در روز‌های پایانی هفته کار تعریض را با مشکلاتی روبرو کرده است، اما در تلاش هستیم تا در اولین فرصت این جاده در شرایط مطلوب و قابل قبول قرار گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *