هزار انشعاب جدید گاز در البرز نصب شد

0
1189152

مدیر عامل شرکت گاز البرز گفت: در سه ماهه اول امسال  بیش از هزار انشعاب در سطح استان البرز نصب شده است.

به گزارش روتیتر: سیدرضا غفاریان ا اظهار کرد: تا پایان خرداد ماه امسال هزار و ۷۳ انشعاب جدید در مناطق مختلف استان نصب شده است.

وی ادامه داد:  از این تعداد ۴۲۴ فقره در بخش شهری و ۶۴۹ مورد در محیط روستایی ۶۴۹ بوده است.

مدیر عامل شرکت گاز استان البرز خاطرنشان کرد: از ابتدای فعالیت این شرکت در استان البرز در مجموع ۲۸۶ هزار و دو انشعاب نصب که ۲۳۶ هزار و ۲۰۸ انشعاب در بخش شهری و ۴۹ هزار و ۷۹۴ انشعاب در بخش روستایی بوده است.

وی  با بیان اینکه  تا پایان خرداد، ۶ هزار و ۶۴۴  مشترک شهری و ۵۰۰ مشترک روستایی جذب شده، توضیح داد: با این اوصاف مجموع مشترکین گاز استان به ۹۳۱ هزار و ۵۴۰ مشترک رسیده است.

غفاریان مطرح کرد: بر اساس تقسیمات کشوری البرز ۱۷ شهر دارد که ۱۶ شهر از نعمت گاز برخوردار بوده و گازرسانی به یک شهر این استان (آسارا) در حال اجراست.

این مسئول با بیان اینکه امسال  در مجموع ۵۳ کیلومتر به شبکه گاز البرز اضافه شده، توضیح داد: با این اوصاف طول شبکه گاز البرز به ۶ هزار و ۹۰۹ کیلومتر رسیده است.

مدیر عامل شرکت گاز البرز در ادامه از افزایش مصرف گاز در سه ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته خبر داد و افزود: طی ارزیابی صورت گرفته تا پایان خرداد ماه در مجموع ۶ هزار و ۳۵۰ میلیون متر مکعب گاز در البرز به مصرف رسیده این در حالی که است که در مدت مشابه سال گذشته مصرف ۶ هزار و ۶۶ میلیون متر مکعب بوده است.

وی ادامه داد: از مشترکین درخواست می‌شود با توجه فرا رسیدن روزهای گرم سال همچنان گاز را به صورت بهینه استفاده کرده و و صرفه جویی را سرلوحه کار خود قرار دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *