افزایش حجم خودروها در محور کرج – چالوس/ این محور یک‌طرفه می‌شود

0
1189152

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز از افزایش حجم خودروها در محور کرج – چالوس خبر داد و گفت: این محور یک‌طرفه می‌شود.

به گزارش روتیتر: علی زندی‌فر ، در مورد آخرین وضعیت ترافیکی در محورهای مواصلاتی استان البرز، اظهار داشت: در حال حاضر تردد خودروها در مسیرهای منتهی به تهران در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید

وی افزود: تردد در محور کرج – چالوس در حال حاضر پرحجم و در حال افزایش است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز با اشاره به  اینکه محور کرج – چالوس از ساعاتی دیگر به سمت کرج یک‌طرفه می‌شود، بیان کرد: بعد از اعلام یک‌طرفه شدن محور،  تردد از سمت کرج به سمت چالوس ممنوع است و بعد از تخلیه بار ترافیکی تردد به صورت دو طرفه و عادی برمی‌‌گردد.

زندی‌فر با بیان اینکه در حال حاضر ترافیک در برخی از مقاطع آزادراه قزوین -کرج – تهران نیمه سنگین است، ادامه داد: از بعد از ظهر امروز حجم تردد در این مسیرها افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: رانندگان برای جلوگیری از هر گونه حادثه ناگوار  سرعت مطمئنه را رعایت کرده تا در این ایام شاهد اتفاق تلخی برای شهروندان نباشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *