روتیتر: تا ظهر امروز ثبتنام دو خودروساز بزرگ داخلی در طرح پرداخت تسهیلات ۲۵ میلیون تومانی خرید خودرو، از مرز ۱۳۰ هزار دستگاه عبور کرد. این در حالی است که بانک مرکزی سقف اعتبار این تسهیلات را حداکثر ۱۱۰ هزار دستگاه اعلام کرده است.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر ، براساس اخبار به دست آمده از گروه صنعتی ایران خودرو، این شرکت تا ساعت ۱۵:۳۰ امروز از ۶۱ هزار نفر از متقاضیان پیشثبتنام کرده و ۵۰ هزار نفر نیز وجه پیشپرداخت را واریز کردهاند.
طبق اعلام صورت گرفته، تا ظهر امروز بیشترین فروش مربوط به خانواده گروه پژو ۴۰۵ به تعداد بیش از ۱۸ هزار دستگاه، پس از آن مربوط به خانواده پژو ۲۰۶ با ۱۶ هزار دستگاه و بعد خانواده سمند با بیش از ۱۴ هزار دستگاه خودرو بوده است.
بر اساس اخبار به دست آمده از گروه خودروسازی سایپا، این گروه خودروسازی نیز تا ساعت ۱۴:۳۰ امروز از ۷۳ هزار و ۵۹۴ نفر از متقاضیان ثبتنام کرده است. در این زمینه ۴۰ هزار و ۸۸۲ دستگاه مربوط به پراید و ۱۴ هزار و ۷۳۲ دستگاه مربوط به تیبا بوده است.
همچنین ۹۶۲۱ دستگاه مربوط به تندر ۹۰ و ۶۹۴۱ دستگاه مربوط به وانت نیسان و مابقی، باقی محصولات بوده است.
مدیران خودرو نیز ۵۰۱ دستگاه و بهمن خودرو ۳۵۶ دستگاه خودرو تا ظهر امروز ثبت نام برای فروش داشتهاند.
در این شرایط مشخص نیست با توجه به بیشتر شدن فروش خودروسازان از سقف تعیین شده از سوی بانک مرکزی، طرح پرداخت تسهیلات ۲۵ میلیون تومانی خرید خودرو تا چه زمانی ادامه خواهد یافت. در این شرایط نماینده یکی از خودروسازان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرده که تا زمان اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، به فروش ادامه خواهند داد.