توقیف ۲۰ تن تخمه آفتابگردان در کرج

با تلاش ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس امنیت اقتصادی البرز، یک انبار دارای بیش از ۲۰ تن تخمه آفتابگردان قاچاق در شهر کرج پلمب شد.
به گزارش روتیتر ، سردار عباسعلی محمدیان فرمانده انتظامی استان البرز با اعلام این خبر گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان با انجام اقدامات اطلاعاتی از نگهداری مقدار قابل توجهی تخمه آفتابگردان در یک واحد تجاری در شهر کرج مطلع و بررسی موضوع را در دستور کار قرار دادند.
وی افزود: در ادامه ماموران با هماهنگی قضائی و همراهی عوامل اداره صمت به انبار مورد نظر در شهر کرج اعزام و در بازرسی از آنجا ۲۰ هزارو ۲۴۰ کیلو گرم تخمه آفتابگردان خارجی و فاقد اسناد مدارک گمرکی را کشف کردند.
فرمانده انتظامی استان البرز با بیان اینکه کارشناسان ارزش اقلام مکشوفه راه حدود ۱۰ میلیارد ریال برآورد کرده اند، گفت: یک نفر در این زمینه دستگیر و برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.
سردار محمدیان در پایان از شهروندان درخواست کرد: چنانچه از نگهداری اقلام قاچاق اطلاعی دارند موضوع را برای بررسی به پلیس ۱۱۰ اعلام کنند.