دشمنان در صدد تهییج مردم برای احتکار خانگی هستند

0
110016

نماینده عالی دولت در استان البرز گفت: کالاهای اساسی در بازار، متناسب با تقاضا موجود است ولی دشمنان درصدد تهییج مردم برای احتکار خانگی کالاها هستند.

به گزارش روتیتر ، مجتبی عبداللهی در جلسه ستاد تنظیم بازار استان که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، با بیان اینکه نظارت جدی بر بازار وجود دارد، افزود: بر این اساس با متخلفان به شدت برخورد می‌شود.

وی ادامه داد: کالاهای اساسی در بازار، متناسب با تقاضا موجود است ولی دشمنان درصدد تهییج مردم برای احتکار خانگی کالاها هستند.

عبداللهی گفت: مردم با اطمینان نسبت به تهیه مایحتاج روزانه خود اقدام کنند چراکه تولید، توزیع و عرضه کالاهای اساسی مردم بی وقفه در جریان است.

وی با تاکید بر اینکه قیمت نان سنتی تغییر نمی‌کند، افزود: به شدت با خام فروشی آرد توسط نانوایان مقابله می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *