۱۷۰هکتار اراضی تغییرکاربری‌یافته “عرب‌آباد” چهارباغ آزادسازی شد

0
12

دادستان عمومی و انقلاب چهارباغ از آزادسازی ۱۷۰ هکتار از آزادی تصرف شده در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روتیتر به نقل از روابط عمومی دادگستری استان البرز؛ شاپور صفری با بیان اقدامات انجام شده در این حوزه قضایی برای مقابله با تغییر کاربری های غیرمجاز اظهار داشت: در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی ۱۵۰ هکتار از اراضی روستای «عرب آباد» بخش مرکزی چهارباغ آزادسازی شد.

صفری افزود: این اراضی آزادسازی شده شامل ۱۵۰ مورد دیوارکشی، چهار بنای در حال ساخت، ۷۰ مورد محوطه‌سازی، ۲۴ مورد استخر و ۴۰ مورد دپوی مصالح بود.

بیشتر بخوانید

دادستان عمومی و انقلاب چهارباغ ارزش اراضی آزادسازی شده را بیش از چهل و پنج هزار میلیارد ریال عنوان کرد و متذکر شد: در هفته قبل نیز ۲۰ هکتار از اراضی روستای “عرب‌آباد” به ارزش هشتاد هزار ریال آزادسازی شده بود که مجموع اراضی آزادسازی شده به ۱۷۰ هکتار و ارزش ۱۲۵ هزار میلیارد ریال می‌رسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *