فاز نخست پارک ساحلی کرج کُلنگ‌زنی شد/ افتتاح فاز اول؛ خرداد سال آینده

0
4N7A8957

شهردار کرج گفت: فاز اول پارک ساحلی در مناطق آزادشده رودخانه کرج بااعتبار دو میلیارد تومان تا خرداد سال آینده افتتاح خواهد شد.

به گزارش روتیتر: مصطفی سعیدی سیرائی در مراسم کلنگ زنی پارک ساحلی واقع در مناطق آزادشده رودخانه کرج که با حضور استاندار البرز، رئیس‌کل دادگستری البرز، دادستان عمومی و انقلاب کرج و اعضای شورای شهر، برگزار شد، کل مسیر این پروژه را ۳.۷ کیلومتر اعلام کرد و گفت: فاز نخست این پروژه ۱.۷ کیلومتر است.

وی اضافه کرد: تلاش شده فاز نخست این پروژه بااعتبار دو میلیارد تومان تا سوم خرداد سال آینده در اختیار شهروندان قرار گیرد.

شهردار کرج با اشاره به اختصاص ۹ میلیارد تومان به این پروژه در سال آینده، گفت: این پروژه شامل پیاده راه حاشیه‌ای رودخانه کرج و ایجاد پارک ساحلی است که از رفع تصرفات و آزادسازی حریم رودخانه ایجاد می‌شود.

سعیدی سیرائی با اشاره به حمایت دستگاه قضا و استاندار از این پروژه، ابراز امیدواری کرد: با تلاش مسئولان شهری این پروژه فرهنگی و تفریحی هرچه سریع‌تر در اختیار شهروندان قرار گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *