مناقصه «رینگ ۳۰ متری اسلام‌آباد» بهار آینده برگزار می‌شود

0
14

رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر کرج گفت: بحث عوارض و تجمیع بافت‌های فرسوده، در برخی موارد تا ۹۰ درصد شامل تخفیف خواهد شد.

به گزارش روتیتر: مسعود محمدی صبح امروز در جلسه بررسی مشکلات محله اسلام‌آباد، اظهار کرد: باید متولی مشخصی برای پیگیری طرح ساماندهی محله اسلام‌آباد تعیین شود.

وی ادامه داد: در شرایط فعلی، علی‌رغم اهتمام مجموعه مدیریت شهری برای رسیدگی به مناطق کم برخوردار، امکان پیگیری منسجم برای ساماندهی وضعیت منطقه اسلام‌آباد وجود ندارد.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای شهر کرج توضیح داد: بناشده شرکت جدیدی برای ساماندهی وضعیت اسلام‌آباد تأسیس شود و این اقدام باید هرچه سریع‌تر انجام بگیرد و در این زمینه شورا حمایت لازم را انجام می‌دهد.

محمدی با اشاره به اهتمام جدی مدیریت شهری برای تعیین تکلیف وضعیت رینگ ۳۰ متری، گفت: در سال جاری بین ۱۰ تا ۱۲ میلیارد تومان برای تکمیل این رینگ دیده‌شده و اسناد مناقصه آن در حال آماده‌سازی است.

وی اضافه کرد: مناقصه این رینگ سال آینده برگزار می‌شود و با انتخاب پیمانکار، تکمیل پروژه سرعت می‌گیرد.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای شهر کرج با اشاره به اینکه بافت‌های فرسوده در بحث عوارضی که شورا برای سال آینده مصوب می‌کند مشمول تخفیف‌ می‌شوند، افزود: بحث عوارض و تجمیع بافت‌های فرسوده در برخی موارد تا ۹۰ درصد شامل تخفیف خواهد شد.

محمدی گفت: علاوه براین، در بازنگری طرح تفصیلی هم‌بافت‌های فرسوده به‌صورت ویژه دیده‌شده و طرح‌های تشویقی خاصی برای بهسازی آن‌ها در نظر گرفته‌شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *