مشکل آبگرفتگی خیابان «شهید بهشتی» مرتفع می‌شود

0
14

سرپرست منطقه شش شهرداری کرج از اجرای عملیات هدایت آب‌های سطحی درخیابان شهید بهشتی در محدوده حصارک خبر داد.

به گزارش روتیتر: منوچهر غفاری اظهار کرد: هدایت و جمع آوری آب‌های سطحی یکی از اهداف مهم مدیریت شهری کرج در حوزه زیرساخت‌ها است و این مجموعه با جدیت در پی آن است تا سیستم مدیریت سیلاب و روان آب‌های شهری را به تدریج توسعه دهد.

 غفاری گفت: هدف از ایجاد سیستم جمع آوری و هدایت آب‌های سطحی این است که در شرایط وقوع رگبارهای شدید از آبگرفتگی معابر جلوگیری شود و در زمان بارش باران شهروندان دچار بحران نشوند.

وی در ادامه افزود: این امر مستلزم شناسایی نقاط تجمع آب در معابر مختلف سطح شهر و جمع آوری و انتقال آب‌های روان است که با اجرای این پروژه مشکلات آب گرفتگی در مواقع بارندگی دراین محدوده به حداقل می‌رسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *