شهرداری کرج با دانشگاه علم و صنعت همکاری می‌کند

0
14

شهردار کرج گفت: جای پردیس دانشگاه علم و صنعت در کرج خالی است.

به گزارش روتیتر: مصطفی سعیدی سیرائی ظهر امروز در جلسه همکاری شهرداری کرج با دانشگاه علم و صنعت با تاکید بر اینکه در دانشگاه و مراکز آموزشی ظرفیت ویژه‌ای برای حل مشکلات شهری دارند، اضافه کرد: در این دوره از مدیریت شهری، اراده بر این است که شعار ارتباط سازنده بین دانشگاه و دستگاه‌های اجرایی محقق شود.

شهردار کرج گفت: شهرداری کرج به دنبال این است که از تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاه‌ها برای پیشبرد اهداف مدیریت شهری بهره بگیرد.

این مسئول با تاکید بر اینکه در این همکاری پژوهش‌های مساله محور در اولویت قرار دارند، گفت: اگر بخشی از پژوهش‌های دانشگاهی بر اساس نیاز مدیریت شهری صورت بگیرد، مشکلات شهری به صورت علمی و اصولی رفع خواهد شد.

سعیدی سیرائی اضافه کرد: با همکاری دانشگاه علم و صنعت می‌توان برخی طرح‌ها را در کرج که به فرموده مقام معظم رهبری ایران کوچک است، به صورت پایلوت اجرایی کرد.

وی گفت: بدون شک با اثر بخشی این طرح‌ها، مسیرهمکاری بیشتر دانشگاه علم و صنعت با سایر کلانشهرهای کشور هموار می‌شود.

ترافیک مهمترین معضل کلانشهر کرج است

شهردار کرج با اشاره به اینکه ترافیک یکی از مهمترین معضلات کلانشهر کرج است، توضیح داد: آلودگی هوا و بسیاری از معضلات زیست محیطی که امروز شهروندان کرجی را درگیر کرده، از معضل ترافیک نشات می‌گیرد.

وی اضافه کرد: شهر کرج از چند دهه پیش شکل گرفته و تا کنون طرح‌هایی برای حل معضل ترافیک این کلانشهر ارائه شده که نیاز به بازنگری دارند.

وی ادامه داد: بدون شک برای حل این معضل می‌توان از تجربیات دانشگاه علم و صنعت استفاده کرد تا بتوانیم هوای سالم را به شهر کرج برگردانیم.

عدم رعایت اصول معماری ایرانی – اسلامی در ساخت و سازهای کرج

این مسئول گفت: این دانشگاه می‌تواند در زمینه توسعه سیستم حمل و نقل عمومی به ویژه مترو  یاریگر مدیریت شهری کرج باشد.

وی اضافه کرد: علاوه براین، دانشگاه علم و صنعت تا کنون پژوهش‌های متعددی در زمینه معماری ایرانی- اسلامی انجام داده که نتیجه این پژوهش‌ها را می توان در کلانشهر کرج به صورت پایلوت اجرایی کرد.

شهردار کرج گفت: هر چند پیش از این بر اجرای اصولی شاخص‌های معماری ایرانی – اسلامی در ساخت وسازهای کرج تاکید شده ولی متاسفانه این بحث در حد شعار باقی مانده و عملیاتی نشده است.

ور در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه نیروی انسانی بزرگترین سرمایه هر اداره و دستگاهی است، گفت: با همکاری دانشگاه علم و صنعت می توان تحولات اساسی در زمینه آموزش منابع انسانی شهرداری کرج صورت داد.

جای پردیس دانشگاه علم و صنعت در کرج خالی است

وی در ادامه با اشاره به اینکه جای پردیس دانشگاه علم و صنعت در کلانشهر کرج خالی است، توضیح داد: مدیریت شهری کرج آمادگی دارد تا اقدامات اولیه برای ایجاد این پردیس را فراهم کند.

وی اضافه کرد: امیدواریم با موافقت دانشگاه و حمایت نمایندگان مجلس و استاندار البرز شاهد تاسیس پردیس این دانشگاه در ایران کوچک باشیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *