روتیتر: مدیر منطقه ۵ شهرداری کرج بر ضرورت ارتقاء زیرساختهای شهری تاکید کرد و گفت: طی دو هفته اخیر با پخش هزار و ۵۰۰ تن آسفالت، عملیات لکه گیری، تراش و روکش آسفالت در برخی معابر سطح منطقه اجرایی شد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر ، عباس سعیدی کیا د عنوان کرد: حوزه عمران منطقه ۵ شهرداری کرج در دو هفته گذشته با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، عملیات لکه گیری و روکش آسفالت در برخی معابر این منطقه را به انجام رسانده است که این امر تا مرتفع شدن مشکلات و ساماندهی معابر دیگر نیز به صورت مطلوب ادامه خواهد داشت.

مدیر منطقه ۵ شهرداری کرج اظهار داشت: بر این اساس عملیات لکه گیری آسفالت خیابان های انوشیروان ( کوچه چهارم)، ابوذر (کوچه بهشتی و حیدری) و بلوار حدادی ( کوچه اقاقیا ) به اتمام رسید.

سعیدی کیا افزود: همچنین محدوده های دهقان ویلای اول ( خیابان نهم )، بلوار ۴۵ متری گلشهر ( خیابان رامین کریمی و پونه شرقی ) و حصارک ( خیابان های دلاوران و طالقانی) با اجرای عملیات مذکور ساماندهی شدند.

این مسئول گفت: عملیات پیاده روسازی در خیابان جهانبخش، پخش آسفالت در مدرسه امام خمینی(ره) و همچنین جدولگذاری خیابان رامین کریمی واقع در بلوار ۴۵ متری گلشهر از دیگر اقدامات حوزه عمران منطقه در نیمه اول ماه جاری می باشد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: عملیات آسفالت و بهسازی معابر اصلی و فرعی در منطقه ۵ شهرداری کرج به عنوان یک اولویت مهم در دستور کار حوزه عمران منطقه قرار دارد و در راستای ارتقاء سطح عمران و نوسازی معابر و محلات، برنامه های مختلفی بر مبنای دستور العملهای  تعیین شده طی سال جاری به اجرا خواهد رسید.

By rotit

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *