ضرورت تهیه دستور العمل معیار ها و استاندارهای فنی و اجرایی

0
12

رئیس کمیسیون عمران شورای شهر کرج گفت: به منظور یکپارچه سازی استانداردهای فنی و جذب بودجه در امور عمرانی، برگزاری جلسات پایش کمی و کیفی پروژه ها در مناطق ضروری است.

به گزارش روتیتر ، مسعود محمدی در بیست و نهمین جلسه علنی پارلمان محلی بر ضرورت تهیه دستورالعمل فنی و اجرایی در خصوص پایش ،نگهداری و تعمیر معابر تاکید کرد.

محمدی گفت: طی بازدیدهایی که از مناطق شهری و در بررسی کیفیت طرح های عمرانی به عمل آمده است، ضرورت برگزاری جلسات پایش احساس شد. بر این اساس لازم است جلسات مذکور در مناطق برگزار شود.‌

وی، پیشنهاد تهیه دستورالعملی جهت رعایت معیار ها و استاندار های فنی و اجرایی ، پایش ، نگهداری و تعمیر معابر را نیز ارائه کرد و افزود: این اقدام باید با همکاری سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات به منظور بارگزاری در پایگاه اطلاع رسانی شهرداری کرج انجام گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *