تفکر بسیجی ودیعه‌ای ارزشمند از شهدای دفاع مقدس است

0
12

رئیس شورای اسلامی شهر کرج تفکر و روحیه بسیج و بسیجی را تنها راه برون‌رفت از بحران‌های کشور در شرایط مختلف ارزیابی کرد و گفت: این تفکر ودیعه‌ای ست که از شهدای دفاع مقدس به یادگار مانده است.

به گزارش روتیتر و به نقل از شورای شهر کرج، جواد چپردار در جلسه روز گذشته شورا، با تبریک هفته بسیج از جمعیت جانبازان حاضر در جلسه قدردانی و حضور این عزیزان  را مایه افتخار و موجب احیای روحیه بسیج در پارلمان شهری دانست.

وی همچنین به پشت سر گذاشتن هفته کتاب و کتاب‌خوانی اشاره کرد و افزود: ترویج کتاب‌خوانی برای همه سنین به‌ویژه نسل نوجوان و جوان از اهمیت بسزایی برخوردار است.

رئیس شورای شهر کرج این نسل‌ها را جزو سرمایه‌های ارزشمند کشور دانست که می‌تواند با ارتقای علم و آگاهی از طریق مطالعه کتاب، به اعتلای جامعه اسلامی کمک کنند.

تشکیل کمیته‌ای برای ساماندهی حضور اصحاب رسانه

چپردار از تشکیل کمیته‌ای با مصوبه هیئت‌رئیسه و به‌منظور ساماندهی حضور شایسته اصحاب محترم رسانه در جلسات  شورای شهر خبر داد.

وی تأکید کرد: این کمیته با دستورالعمل طراحی‌شده از سوی مرکز پژوهش و مطالعات شورا، متعاقب بررسی عملکرد شوراهای سایر کلان‌شهرهای کشور و در رایزنی با اداره کل ارشاد زیر نظر هیئت‌رئیسه تشکیل گردیده که ان شاالله تصمیمات اتخاذه در اولین فرصت و در جلسات آتی شورا به اجرا گذاشته خواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *