پیکر شهید مدافع حرم “هادی شریفی” در ملارد تشییع می‌شود

0
100

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز از شناسایی پیکر شهید مدافع حرم «هادی شریفی» خبر داد و گفت: پیکر این شهید والامقام سه شنبه ۱۳مهرماه همزمان با سالروز رحلت نبی اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) در ملارد تشییع می‌شود.

به گزارش روتیتر: سلیمان رستمیان با اشاره به شناسایی پیکر شهید مدافع حرم «هادی شریفی اظهار داشت : پیکر شهید مدافع حرم “هادی شریفی”، پس از گذشت ۵ سال از شهادتش از طریق آزمایش DNA شناسایی شد.

وی افزود: وی متولد ۳۰ شهریور ۱۳۶۱ در شهر قم است که بهمن ماه  سال  1394 برای دفاع از حرم حضرت زینب (س) راهی سوریه شد و ۱۳ فروردین ۱۳۹۵ به شهادت رسید.

بیشتر بخوانید

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با اشاره به برگزاری مراسم تشییع پیکر این شهید مدافع حرم بیان کرد: پیکر این شهید والامقام سه‌شنبه ۱۳ مهرماه همزمان با سالروز رحلت نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع)  از ساعت ۸ از سپاه ناحیه امام رضا(ع) فردیس به سمت کانال غربی و در ادامه از ساعت ۱۰:۳۰ از مسجدجامع ملارد به سمت امام زاده ابراهیم (ع) تشییع و در گلزارشهدای این بقعه متبرکه به خاک سپرده می‌شود.

وی با اشاره به رشادت‌های شهدای مدافع  در دفاع از حرم اهلبیت عنوان کرد: شهرستان فردیس ۱۲ شهید مدافع حرم تقدیم ارزش‌های دینی و الهی کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *