دفاتر تسهیل‌گری در کرج افزایش یابد

0
106811

روتیتر: رئیس کمیسیون شهر هوشمند، اقتصاد شهری و مشارکت‌های شورای شهر کرج با توجه به نیازهای این کلان‌شهر خواستار افزایش دفاتر تسهیل‌گری شد.

به گزارش روتیتر به نقل از شورای اسلامی شهر کرج، عمار ایزدیار در جلسه معارفه و ارائه گزارش عملکرد اجمالی دفاتر تسهیلگری و خدمات توسعه و بهسازی محلات بافت فرسوده  به نقش کلیدی دفاتر تسهیلگری در کمک به مدیریت شهری تاکید کرد و گغن: اقدامات بسیار خوبی در دفاتر تسهیلگری انجام شده و حتی شاید نیاز باشد تعداد دفاتر در محلات کرج بیشتر شود چرا که این کلان‌شهر به رویکردهای اجتماعی و کالبدی به صورت توأمان نیاز دارد.

وی تاکید کرد: باید رویکردهای ما مورد آسیب‌شناسی قرار گیرد تا اگر مدل یا پلن ناموفقی داشته‌ایم آن‌ها را اصلاح کنیم.

وی در بخش دیگری به موضوع اقتصادی در بافت فرسوده پرداخت و اضافه کرد: برخی اقدامات در حوزه بافت فرسوده به ارزشمند شدن ملک مردم ختم می‌شود و این موضوع باید با ارتباط مستمر با آنان مطرح شود.

رئیس کمیسیون شهر هوشمند، اقتصاد شهری و مشارکت‌های شورای شهر کرج پیشنهاد داد که دستورالعمل یا آیین‌نامه‌ای جهت ارزیابی عملکرد دفاتر تسهیلگری در کمیسیون معماری و شهرسازی شورا تدوین شود که علاوه بر ایجاد یک فضای رقابتی برای خدمت‌رسانیِ بهتر به مردم، انگیزه‌ بیشتر نیز برای دفاتری که بهتر عمل کرده‌اند ایجاد شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *