توقف تزریق ۱.۶۳ میلیون دوز واکسن آلوده “مدرنا” در ژاپن!

0
4N7A8875

روتیتر: ژاپن تزریق حدود ۱.۶۳ میلیون دوز واکسن مدرنا را به دلیل آلودگی به حال تعلیق درآورده است.

به گزارش روتیتر: ژاپن تزریق حدود ۱٫۶۳ میلیون دوز واکسن مدرنا را به دلیل آلودگی به حال تعلیق درآورده است.

وزارت بهداشت این کشور گفته “مواد خارجی” در برخی از دوزهای یک بچ (دسته) حدودا ۵۶۰ هزار ویالی دیده شده است.

کمپانی داروسازی “تاکدا” که توزیع این واکسن را در ژاپن برعهده دارد، گفته است که مدرنا برای احتیاط، تزریق سه بچ از این واکسن‌ها را به طور موقت متوقف کرده است.

تاکدا گفته که احتمالا بروز مشکلی در زمان تولید این واکسن در اسپانیا علت این مسئله بوده، اما توضیح بیشتری در این مورد داده نشده است.

مدرنا با اشاره به این که “تا امروز هیچ مشکلی در مورد ایمنی و کارایی این واکسن شناسایی نشده است” افزود که با کمپانی تاکدا برای انجام تحقیقات بیشتر در این مورد همکاری می‌کند.

هیچ جزییاتی در این مورد که این ذرات خارجی چه هستند، ارائه نشده، اما کمپانی تاکدا گفته تحقیقات فوری روی آن‌ها در جریان است.

ژاپن تایمز اعلام کرده که وزارت بهداشت شماره این بچ‌ها را برای اطلاع عموم منتشر کرده تا کسانی که قبلاً مدرنا زده‌اند، بتوانند بررسی کنند که آیا احتمال دارد به آنها واکسن آلوده تزریق شده باشد یا خیر.

باتوجه به اینکه این واکسن‌ها در ۸۶۳ مرکز واکسیناسیون توزیع شده‌اند، وزارت بهداشت ژاپن از این مراکز درخواست می‌کند که تزریق این واکسن‌ها را متوقف کنند!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *