گاندو دوباره حادثه آفرید/ یک کودک اهل دشتیاری در حمله تمساح پوزه کوتاه زخمی شد

روتیتر : تمساح پوزه کوتاه در تازهترین حادثه به یک کودک اهل روستای کهنانیکش شهرستان دشتیاری حمله کرده و او را زخمی کرده است.
به گزارش روتیتر: تابستان فصل تولید مثل تمساحهای پوزه کوتاه،گاندو، است؛ این تمساحها که ذاتا خجالتی و گوشهگیرند و در فصل زاد و ولدشان در حالت تهاجمی قرار میگیرند و موجب بروز حوادث متعددی در سالهای گذشته شدهاند. که به شرح زیر است:
۲۱ مرداد ۹۹ “امیرحمزه” هفت ساله اهل هوت گت بالا از توابع شهرستان دشتیاری هنگامی که برای بازی کنار هوتگ رفته بود طعمه تمساح پوزه کوتاه ایرانی” گاندو” شد.
۳ مرداد ۹۸ “ذکریا چرخ” یک کودک هشت ساله کودک هشت ساله بهنام “زکریا چرخ” ساکن روستای “کهیربرز” از توابع شهرستان دشتیاری مورد حمله گاندو قرار گرفت و از ناحیه پای چپ آسیب دید.
جمعه ۲۸ تیرماه ۹۸ هم حوا رئیسی دختری ۱۰ ساله اهل روستای مولاد آباد دهستان کشاری شهرستان راسک هنگامی که برای برداشت آب بههمراه مادر و خواهرش برای شست و شو به یکیاز برکههای پایین دست رودخانه باهوکلات رفته بود طعمه گاندو شد، هرچند با تلاش مادر و خواهرش نجات یافت اما بعد از چند روز دستش قطع شد.
بیشتر بخوانید
- گاندوهای بلوچستان در حالت تهاجمی قرار گرفتند+ فیلم
- “تمساح” واهی تهران یا “گاندوی” واقعی بلوچستان/ مردمانی که سالهاست منابع آبیشان را با تمساح سهیم میشوند + فیلم
- یک سال گذشته ۳ کودک در هوتگ روستای “شیخان کرگ” غرق شدند + جزئیات
در تازهترین حادثه هم روز گذشته حدود ساعت ۲ ظهر عبدالصمد پزاوه اهل روستای کهنانیکش توسط گاندو از ناحیه مچ دست چپ مصدوم شد. بیمارستان امام علی چابهار درباره وضعیت عبدالصمد گفته : عبدالصمد پزاوه توسط اورژانس درگس به بیمارستان چابهار منتقل شد و حالا پس از عمل جراحی حال عمومی او خوب و درحال طی کردن فرآیند نقاهت است.
دلیل عمده این حوادث عدم وسایل بازی و تفریحی و پارکهای روستایی در روستاهاست که کودکان را مجبور میکند برای بازی کنار هوتگها بروند چراکه بازی دیگری در روستاها نیست.
عبدالرحیم دلوشزهی دهیار کهنانیکش در گفتوگو با تسنیم میگوید: باید حتما بنیاد مسکن و نهادهای متولی نسبت به ایجاد پارکهای بازی روستایی در روستاهای گسترده گاندو اهتمام کنند.
وی افزود: متاسفانه کودکان به خاطر نبود فضای تفریحی مناسب برای آنکه اوقات کودکی خود را در فصل گرم تابستان به سر کنند کنار هوتگها میروند و موجب پدید آمدن این حوادث ناگوار میشود.
به گزارش تسنیم؛ سازمان محیط زیست تعداد گاندوها را حدود ۴۰۰ سر تخمین زده که در حوزه سد پیشین و پایین دست آن در رودخانه باهوکلات پخش هستند.