درهای کاخ مروارید به روی شهروندان باز شد

0
2554670_582

روتیتر: رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج گفت: در صورت تامین اعتبار مناسب، عملیات بازسازی ساختمان کاخ در کمتر از دو سال انجام می‌شود.

به گزارش روتیتر: پیمان بضاعتی پور با اشاره به اینکه به زودی ساختمان اصلی کاخ مروارید به شهرداری تحویل داده می‌شود، اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته قرار است شهرداری اعتبار مناسبی برای بازسازی ساختمان کاخ مروارید تخصیص دهند.

وی ادامه داد: در صورت تامین اعتبار مورد نیاز بنا شده در کمتر از دوسال بازسازی ساختمان کاخ  زیر نظر کارشناسان میراث فرهنگی و با رعایت اصول فنی و معماری صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه ۲۷ هکتار فضای سبز مجموعه کاخ مروارید از سال ۹۸ در اختیار مدیریت شهری کرج قرار گرفته، گفت: عملیات بهسازی و احیای فضای سبز و اقدامات عمرانی و زیباسازی محوطه این مجموعه به پایان رسیده و از امروز (۱۹ تیرماه)  درهای کاخ مروارید جهت بازدید شهروندان باز خواهد بود.

 بضاعتی پور تاکید کرد: با توجه به شیوع کرونا، تمهیداتی صورت گرفته که پروتکل‌های بهداشتی در زمان بازدید شهروندان از محوطه این مجموعه به طور کامل رعایت شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *