تعریض بزرگراه «پهلوان جواد»/ پیش‌بینی استفاده از ۴۰۰۰ تن آسفالت

0
2554670_582

روتیتر: رئیس اداره توسعه و نگهداری معابر شهری سازمان عمران و باز آفرینی فضاهای شهری شهرداری کرج از آغاز عملیات تعریض بزرگراه پهلوان جواد واقع در خط ۴ حصار خبر داد.

به گزارش روتیتر: محسن خدری با اشاره به آغاز عملیات تعریض بزرگراه پهلوان جواد (خط ۴ حصار)، اظهار کرد: این مهم با هدف ارتقاء ایمنی، استانداردسازی و بهینه سازی معبر و تسهیل در تردد خودرو ها انجام می شود.

وی گفت: این پروژه شامل تعریض حدفاصل تونل بیلقان تا ورودی مرکز تخلیه نخاله به طول ۹۰۰ متر و با افزودن حدود ۴ متر به عرض معبر است.

رئیس اداره توسعه و نگهداری معابر شهری سازمان عمران و باز آفرینی فضاهای شهری شهرداری کرج اضافه کرد: عملیات خاکبرداری، خاکریزی، اجرای راکفیل و اجرای انحراف مسیر از شمال به جنوب با نصب نیوجرسی به طول ۱۳۰۰ متر از جمله اقدامات سازمان در این پروژه است.

خدری با اشاره به اهمیت این محور به عنوان یکی از معابر پرتردد و حادثه خیز شهر کرج، افزود: آماده سازی معبر برای عملیات مکانیزه آسفالت توسط عوامل اجرایی سازمان انجام شده و انتظار می رود این محور با صرف چهار هزار تن آسفالت با هدف تامین رضایت شهروندان به بهره برداری برسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *