*سرپرست شهرداری فردیس : رعایت قانون در انجام تبلیغات ، منجر به برگزاری انتخاباتی پرشور و رضایتمندی شهروندان عزیزمان خواهد شد.*

0
3390781

به گزارش روتیتر: علی امیری سرپرست شهرداری فردیس  در گفتگو با پایگاه خبری شهرداری اظهار داشت: فرایند تبلیغات نامزدها یکی از موارد مهم در انتخابات است که در همین  راستا، رعایت عدالت و همچنین فراهم نمودن مکان مناسب جهت معرفی نامزدها همواره مدنظر شهرداری بوده است و بدین منظور مکانهایی تعبیه شده است .

وی با اشاره به اینکه تبلیغات کاندیداها باید به نحوی صورت پذیرد  که از آشفتگی بصری و بی نظمی در شهر پرهیز گردد افزود: برابر تبصره ۲ماده ۶۲ قانون انتخابات شوراهای اسلامی، شهرداری نقاطی را برای تبلیغات محیطی نامزدها در سطح شهر همزمان با آغاز تبلیغات نامزدها در نظر گرفته است.

امیری ابراز امیدواری نمود:نامزدهای این دوره از انتخابات با رعایت قوانین انتخابات و همچنین عدم استفاده از تبلیغات غیرمجاز در حفظ سیما و منظر  شهر خود اقدام و در این ایام همکاری لازم را با عوامل اجرایی شهرداری داشته باشند تا علاوه بر حفظ زیبایی شهر ، تلاش و زحمات پاکبانان عزیزمان در جهت نظافت و پاکیزگی معابر دو چندان نگردد.

سرپرست شهرداری فردیس با بیان اینکه رسالت مجموعه مدیریت شهری خدمت رسانی مطلوب به شهروندان است افزود :  بدون شک هدف اصلی کاندیداهای محترم شورای اسلامی تحقق همین مهم می باشد و شورا و شهرداری یک مجموعه متحد با هدفی واحد هستند و رعایت قانون را  در اولویت قرار  می دهند.

امیری در پایان از نامزدهای دومین دوره انتخابات شوراهای اسلامی فردیس درخواست کرد تا ضمن رعایت قوانین با نظارت ویژه به عملکرد ستاد های انتخاباتی خود از نصب هرگونه پوستر و بنر تبلیغاتی بر دیوارهای شهر ، تابلوهای هدایت مسیر ، المان ها ، میادین و … پرهیز نموده و برای تبلیغات ، تنها از محل های تعیین شده توسط شهرداری استفاده نمایند تا در ایام پیش رو و پس از پایان زمان قانونی تبلیغات ، ضمن حفظ پاکیزگی معابر و سیما و منظر  شهر  ، موجبات رضایت مندی شهروندان عزیزمان فراهم گردد تا انشالله شاهد انتخاباتی باشکوه و پرشور در شهرمان باشیم. .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *