دومین پناهگاه سگ‌های بلاصاحب کرج به بهره برداری می‌رسد

0
3076274

روتیتر: رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج از همکاری دو پیمانکار برای زنده گیری سگ‌های بلاصاحب سرگردان در سطح شهر خبر داد.

به گزارش روتیتر: محمد مسیبی با اشاره به گلایه برخی از شهروندان در خصوص وضعیت سگ‌های بلاصاحب و سرگردانی که باعث مزاحمت و ترس ساکنان برخی مناطق کرج شده، اظهار کرد: در حال حاضر دو پیمانکار با شهرداری کرج برای جمع آوری این سگ‌ها همکاری دارند.

وی در پاسخ به اینکه آیا برای این تعداد سگ بلاصاحب دو پیمانکار کافی است، گفت: هیچ یک از شهرهای اقماری و شهرستان‌های همجوار کرج برای ساماندهی سگ‌های خود پیمانکاری ندارند و بخشی از وظیفه آنها بر دوش کرج افتاده است. علاوه بر این امکانات و تجهیزات شهرداری کرج هم محدود است و فعلاً شرایط افزایش تعداد پیمانکاران را نداریم.

مسیبی با اشاره به اینکه حامیان حیوانات  در برخی مواقع مانعی برای ساماندهی این سگ‌ها محسوب می‌شوند، توضیح داد: متاسفانه حامیان حیوانات اغلب اجازه زنده گیری و جابه جایی این سگ‌ها را نمی‌دهند و همین امر مشکل ساز شده است

این مسئول در ادامه با اشاره به وضعیت پناهگاه حلقه دره گفت: در حال حاضر ۴۰۰ قلاده سگ در این مرکز نگهداری می‌شود و شرایط همه آنها خوب است.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج توضیح داد: پیش ازعید عملیات بهسازی این مجموعه به پایان رسیده و هر یک از حامیان حیواناتی که نگران وضعیت سگ‌ها هستند می‌توانند به صورت سرزده از این مرکز بازدید داشته باشند.

وی افزود: ظرف ۱۰ روز آینده نیز پناهگاه باغستان با ظرفیت حدود ۵۰۰ قلاده سگ به بهره برداری می‌رسد.

وی گفت: با راه اندازی پناهگاه جدید، روند زنده گیری و ساماندهی سگ‌های بلاصاحب شهر با سرعت بیشتری انجام می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *