رسانه های انقلابی در کنار هیات نظارت و هیات اجرایی انتخابات هستند

0
3334322

روتیتر: رییس سازمان بسیج رسانه استان البرز اعلام کرد: رسانه های انقلابی در کنار هیات نظارت و هیات اجرایی در انتخابات هستند تا هیچ متخلفی نتواند به شورای اسلامی شهر راه یابد.

به گزارش روتیتر: سید محمدرضا موسوی زاده در خصوص انتخابات شورای شهر افزود: نتیجه بررسی صلاحیت ها رابطه مستقیم با اعتماد مردم دارد و هیأت های اجرایی مکلف هستند در انجام وظایف خود بی‌طرفی کامل را رعایت نمایند.

وی اصل امانتداری را سرلوحه هیات اجرایی دانست و گفت : هیات اجرایی نباید به هیچ عنوان نظرات گروه ها و افراد خاص را در امور اجرایی دخالت دهد و در موضع گیری و تصمیم گیری های خود جهت دار نظر دهد.

موسوی زاده گفت: هیات اجرایی و هیات نظارت امروز مسوولیت سنگینی دارند و امانت مردم دست آنهاست و باید در مقابل فشارها مقاوم باشند؛ رسانه های انقلابی نیز در حمایت آنها ایستاده اند تا متخلفین نتوانند به شورای شهر و روستا راه پیدا کنند.

رییس بسیج رسانه استان البرز ضمن قدردانی از تلاش های شبانه روزی دستگاه های چهارگانه، اعضای هیات اجرایی و اعضای هیات نظارت از آنها خواست تا  کاملا شفاف و دقیق به امور اجرایی وارد شوند و اجازه هیچ گونه بروز ایراد و مشکلی را در برگزاری روند انتخابات ندهند.
انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا انتخاباتی است که در تاریخ ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ همزمان با انتخابات سیزدهمین دوره ریاست‌جمهوری ایران برگزار خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *