تقدیر سرپرست منطقه دو شهرداری فردیس از پاکبانان و کارکنان حوزه فضای سبز

0
3076274

روتیتر: سرپرست منطقه دو شهرداری فردیس گفت: توجه به کارکنان حوزه خدمات شهری از اهمیت بالایی برخوردار است.

به گزارش روتیتر، محمدرضا آژیر در آیین تقدیر از کارکنان حوزه خدمات شهر منطقه ۲ شهرداری فردیس که ظهر چهارشنبه برگزار شد، اظهار کرد: کارگران انسان‌های شرافتمندی هستند که با دستان پینه بسته خود شهر ما را زیبا کرده‌اند و با زحمات فراوان علاوه بر افزایش آرامش و شادابی شهر، حلال ترین لقمه را از آن زندگی خود خواهند کرد.

وی با اشاره به لزوم انجام شرح وظایف پیمانکاران برای اجرای صحیح مفاد پیمان و انجام تمهیدات لازم برای امور رفاهی کارگران تاکید کرد و افزود: درصورت کوتاهی و قصور با تمامی پیمانکاران در این خصوص با قاطعیت و جدیت وفق دفترچه پیمان اقدام خواهد شد.

آژیر در ادامه با اشاره به لزوم نزدیکی کارگران با مدیران ارشد شهرداری تاکید و عنوان کرد: به انتخاب کارگران یک کارگر از هر پیمانکار بعنوان نماینده کارگران شرکت و ارتباط مستقیم با مدیریت منطقه دو نمود که مقرر گردید در ایام آغازین سال ۱۴۰۰ این امر محقق گردد.

گفتنی است؛ در این آیین از کارکنان پاکبان و فضای سبز منطقه ۲ شهرداری فردیس تقدیر شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *