بهره برداری ایستگاه مترو ماموت در خرداد ۱۴۰۰/احداث پروژه سکوی مترو، کمک به تردد مردم است

0
3076274

روتیتر: مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید هشتگرد با تاکید بر اینکه خدمات دهی به مناطقی غیر از شهر جدید هشتگرد جزو وظایف شرکت عمران نیست، گفت: اجرای پروژه سکوی ماموت را در دستور کار قرار دادیم که اهالی منطقه از حمل و نقل ایمن برخوردار شوند.

به گزارش روتیتر ، مسعود حق لطفی در نشست خبری که در حاشیه بازدید از ایستگاه قطار شهری ماموت برگزار شد با اشاره به آسیب های شیوع کرونا در کاهش روند عمرانی پروژه قطار شهری، اظهار داشت: با وجود رعایت پروتکل ها در شهریور ۹۹ خط جنوبی به اتمام رسید و در حال حاضر خط شمالی و جنوبی در حال سرویس دهی و بارگذاری است.

وی افزود: فاز آزمایش تست گرم سیگنالینگ در خرداد ماه به پایان می‌رسد. تاکنون برای ۲۵ کیلومتر حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان هزینه شد که به قیمت امروز بالغ بر 5 هزار میلیارد تومان هزینه خواهد شد.

بهره برداری ایستگاه مترو ماموت در خرداد ۱۴۰۰

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید هشتگرد گفت: ایستگاه قطار شهری ماموت از اواخر خرداد ۱۴۰۰ پس از طی مراحل تست گرم وارد مدار می شود و با ایجاد حمل و نقل ایمن ظرفیت جابجایی روزانه ۲۰۰ هزار نفر فراهم خواهد شد. 

حق لطفی گفت: مترو نه تنها برای شهر جدید هشتگرد بلکه برای تردد ساکنان هشتگرد قدیم، نظرآباد، غرب البرز و آبیک در استان قزوین مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

حق لطفی گفت: علاه بر این در طول مسیر برای استفاده مراکز جمعیتی از جمله کوهسار، چهارباغ، چندار و کارخانه هایی که در این محدوده مستقر هستند مانند «کارخانه ماموت، آرد ستاره و دیگر واحدهای صنعتی»، سکوی دوم را پیش بینی کردیم که از چند ماه قبل طراحی آن انجام شده بود و فراخوان دادیم و ۲ ماه قبل نیز سکوی ماموت استارت زده شد که طبق برنامه در شهریور ماه آینده به اتمام برسد.

احداث پروژه سکوی مترو ماموت، کمک به مردم است

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید هشتگرد با تاکید بر اینکه خدمات دهی به مناطقی غیر از شهر جدید هشتگرد جزو وظایف شرکت عمران نیست، افزود: به دلیل استفاده از ظرفیت موجود در شرکت مادر شرکت های عمران اجرای پروژه سکوی ماموت را در دستور کار قرار داد که اهالی این منطقه از یک حمل و نقل ایمن برخوردار شوند.

مدیرعامل شرکت عمران شهرجدید هشتگرد با بیان اینکه طبق برنامه ریزی ها در سال ۱۴۰۰ مترو باید به سرانجام برسد، اظهار کرد: در کنار این اقدامات در حال تجهیز ایستگاه شهید سلطانی هستیم و این کار با هماهنگی فی مابین شرکت و شهرداری انجام می شود. 

نشیب و فراز اجرای پروژه مسکن مهر با تغییر دولت ها

وی با بیان اینکه شهر جدید هشتگرد از سال ۸۸ با ظرفیت ۵۰ هزار مسکن مهر شروع بکار کرد، گفت: با تغییرات دولت ها نوسانات ارز و دلار، نشیب و فراز زیادی داشت. ۳۵ هزار مسکن مهر در تعهد داشتیم که از این تعداد مسکن مهر ۳۴ هزار و ۳۰۰ واحد به اتمام رسیده و ۷۰۰ واحد اتمام نازک کاری مانده تا خرداد ماه به اتمام می رسد.

حق لطفی افزود: برنامه فروش اقساطی حدود ۷هزار و ۶۰۰ واحد مانده در برنامه تحویل شرکت عمران است که تا آخر برنامه دولت تحویل مردم دهیم.

وی اظهار کرد: ۱۲ هزار واحد در قالب موضوعات دیگر و حدود ۳ هزار واحد دیگر جزو واحدهایی هستند که مشکلات حقوقی دارند و هنوز حل نشده است.

کمک شرکت عمران به شرکت های خدماتی

مدیر عامل شرکت عمران شهرجدید هشتگرد با اشاره به اینکه حدود ۵هزار و ۲۰۰ واحد یکی از خدمات آب ، برق و گاز را ندارند، تصریح کرد: هم زمان با تکمیل واحدها خدمات عمومی به آنها داده می شود و امسال نیز شرکت عمران ۳۰ میلیاردتومان به شرکت برق و ۵۱ میلیارد تومان به شرکت آبفا برای تکمیل زیرساخت ها کمک کرد. 

ثبت نام ۵هزار نفر در طرح اقدام ملی

حق لطفی با اشاره به طرح اقدام ملی و تلاش دولت برای خانه دار شدن اقشار متوسط و دهک های ۵ تا ۸ گفت: ظرفیت ما ۲۱ هزار واحد در نظر گرفته شد که در این مسیر ۲۸ هزار نفر در سامانه ثبت نام کردند. به دلیل نقص مدرک تعدادی ریزش داشتیم و در نهایت از ۲۸ هزار نفر ۵ هزار نفر ثبت نام کرده اند. 

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید هشتگرد افزود: ۱۴ تا ۱۵ تعاونی هم مستقلا از طریق سامانه ثبت نام شده اند و مقرر شد شرکت عمران، زمین در اختیار آنها قرار دهد.

حق لطفی با اشاره به حدود ۱۲ هزار واحد شامل تعاونی های ارتش، هوانیروز، بنیاد شهید، ناجا و غیره گفت: در مجموع تاکنون ۱۵ هزار نفر ساماندهی شده اند که ۱۰ هزار نفر به صورت تعاونی بوده و ۵ هزار نفر هم در قالب سامانه ثبت نام کرده اند که کار اجرایی آنها شروع شده است.

اجرای بخشی از امکانات روبنایی 

وی با اشاره به اینکه مردم از کمبود امکانات روبنایی شامل مدرسه، پارک، ورزشگاه و غیره ناراضی و مطالبه گر بودند، گفت: ساخت ۳ پارک، ۲ مجموعه ورزشی بزرگ و یک ایستگاه آتش نشانی اصلی امسال هدف گذاری و انجام شد و برای سال آینده نیز طراحی و افزایش این طرح ها همچنین سوله ماشین آلات بحران شهرداری و سرای محله در دستور کار شرکت قرار دارد. 

آلودگی هوا، سیمان را گران کرد

حق لطفی با اشاره به مشکلات هزینه ای این پروژه ها اظهار کرد: با وجود آلودگی هوا و تعطیلی کارخانه های سیمان به دلیل استفاده از مازوت، دچار کمبود سیمان شدیم و در حال حاضر سیمان که ۲۰ هزار تومان بود را کیسه ای ۵۰هزار تومان تهیه می کنیم.

وی افزود: تعطیلی کارخانه های شن و ماسه و آسفالت به دلیلی آلودگی هوا همه مواردی هستند که سرعت فعالیت ما را گرفته و باعث شد با وجود تلاش مجموعه ما فرآیندی که دوست داشتیم به آن برسیم محقق نشد و به نتیجه دلخواه نرسیدیم. امیدواریم در سال آینده با تثبیت در قیمت سیمان و در مجموع بازار بتوانیم با حداکثر تلاش، مشکلات شهر جدید هشتگرد را برطرف کنیم.

افزایش بودجه شرکت عمران به ۵۰۰میلیارد

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید هشتگرد با بیان اینکه در سال ۹۹ بودجه شرکت ما ۲۵۰ میلیارد تومان بود، گفت: با احتساب افزایش نرخ ها ما بودجه پیشنهادی را به شرکت مادر اطلاع دادیم و شرکت مادر بودجه ما را به ۵۰۰ میلیارد تومان افزایش داد که تا امروز حدود ۹۲ درصد بودجه محقق شده است. 

حق لطفی افزود: در ردیف هایی که پیش بینی کردیم و قرارداد بستیم حدود ۱۵۰ میلیارد تومان برای آماده سازی پروژه قرارداد داشتیم که جدول کشی، خیابان کشی، آسفالت را شامل شد و به پیمانکار محول گردید و در حال حاضر کار با سرعت پیش می رود. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *