طرحهای اشتغال ویژه بهرهبرداران منابع طبیعی در سراسر کشور اجرا شد

روتیتر: معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در راستای اجرای طرحهای جایگزین برای عدم آسیب رسیدن منابه طبیعی طرحهای اشتغال ویژه بهرهبرداران منابع طبیعی اجرا شده است.
به گزارش روتیتر: مسعود منصور امروز در جمع خبرنگاران در استان البرز با بیان اینکه منابع طبیعی در اجرا رسالت خود دو بال دارد که برای اجرای هر چه بهتر فعالیت خود نیاز به آنها دارد، اظهارداشت: این دوبال شامل فرهنگ سازی و تحقیق و پژوهش است.
بیشتر بخوانید
- تشکیل کمیته حقیقت یاب بررسی تخریب منابع طبیعی توسط معدن مس سونگون
- رئیس کل دادگستری قزوین: ۳ هزار هکتار از اراضی محمدآباد به منابع طبیعی بازگشت
- ابراز نگران مدیرکل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد از قطع جنگلها
وی با بیان اینکه منابع طبیعی در حوزههای مختلف فعالیتی خود تخصصی عمل میکند، افزود: از دانشگاههایی که به تربیت نیرو و تحقیق و پژوهش میپردازند باید در حوزه های مختلف منابع طبیعی استفاده شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه یک روز از ایام هفته منابع طبیعی به آموزش و پژوهش اختصاص یافته است، بیان کرد: این فعالیت تنها به یک روز خلاصه نمیشود بلکه در طول سال به طور مستمر این کارها در حال اجرا است.
رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری با عنوان اینکه در حوزه منابع طبیعی هر اقدامی که صورت میگیرد مستلزم طرح است، تصریح کرد: این طرحها عمدتا توسط جوامع بهره بردار، تشکل و تعاونیها انجام میشود.
وی با بیان اینکه اجرای طرحهای مختلف توسط بهرهبرداران سبب بهبود وضعیت معیشت و اقتصاد آنها نیز میشود، خاطرنشان کرد: کشت گیاهان دارویی، جنگلکاری اقتصادی و زراعت چوب از جمله این طرحها میشود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه از ابتدای سال تا کنون ۱۰ هزار هکتار جنگلکاری اقتصادی انجام شده، گفت: همچنین۲۱ هزار زراعت چوب و ۱۰۰هزار هکتار گیاهان دارویی نیز انجام شده است.
رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری با بیان اینکه بیشتر حافظان منابع طبیعی بهرهبرداران هستند و منابع طبیعی بیشتر کار نظارتی انجام میدهد، عنوان کرد: همچنین ۵ هزار نیروی حفاظتی سازماندهی، هزار و ۲۰۰ خودرو با نسب gps تامین، ۲۱ نقطه بحرانی دور بین نسب شد و ۲۱ پاسگاه جدید نیز راه اندازی شد.