طرح پلیس در استان البرز برای جلوگیری از “مالخری” ادامه دارد + فیلم

روتیتر: فرمانده انتطامی استان البرز با بیان اینکه “مردم در خرید اجناس دست دوم دقت کنند” گفت: طرحهای پلیس در استان البرز برای جلوگیری از مالخری تداوم دارد.
به گزارش روتیتر ، عباسعلی محمدیان پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته تعداد زیادی از سارقان خرد در استان البرز دستگیر شدند، اظهار داشت: شاید دزدی این سارقان کوچک بوده اما تبعات اجتماعی بسیاری داشته است.
وی با بیان اینکه این سارقان کابلهای برق، دریچههای فاضلاب و اموال ساختمانهای نیمه کاره را سرقت میکردند، افزود : درست است که اموال مسروقه به مال باخته بر نمیگردد اما سارقان باید مجازات شوند.
بیشتر بخوانید
- فیلم| خلع سلاح سارق مسلح توسط صاحبان طلافروشی در جوادیه!
- سارقان حرفهای کابل برق با هوشیاری پاکبان ورامینی دستگیر شدند
- تهران| تعقیب و گریز پلیس با دختر فراری سارق
فرمانده انتظامی استان البرز با اشاره به اینکه بخش عمده سارقان در پوشش جمع آوری ضایعات فعالیت میکردند، بیان کرد: قصد داریم با ساماندهی این افراد، متخلفان را شناسایی کنیم.
سردار محمدیان با بیان اینکه مردم باید از اجناس دست دوم بدون فاکتور خودداری کنند، تصریح کرد: طرح جمع آوری این نوع سارقان و مالخرها در دستور کار پلیس استان قرار دارد و تداوم دارد.
انتهای پیام/س