اسباب کشی سازمان قطارشهری کرج به ساختمان جدید

0

روتیتر:مدیرعامل سازمان قطارشهری کرج و حومه از آغاز بهره‌برداری از ساختمان جدید اداری این سازمان واقع در شهرک اداری خبر داد

به گزارش روتیتر،مدیریت شهری کرج اعلام کرد: علی اصغر همتی در حاشیه مراسم بهره برداری از ساختمان جدید سازمان قطار شهری کرج ، به بیان امکانات و نیازهای سازمان و اختصاص فضایی مناسب با این امر پرداخت.

وی گفت: بر این اساس زمینی به مساحت بیش از دو هزار و ۷۰۰ متر مربع در اختیار سازمان قرار گرفت که بنای آن در ۱۱ طبقه احداث شد.
همتی با اشاره به اینکه هم اکنون مراسم بهره‌برداری از فاز یک این طرح با حضور مسئولان استانی و شهرستانی برگزار خواهد شد، اضافه کرد: در این ساختمان که افتتاح رسمی فاز یک آن امروز به انجام می‌رسد عملیات گوناگونی به انجام رسیده است که از این جمله تکمیل ابنیه و تاسیسات مکانیکی و برقی ساختمان است.
وی خاطرنشان کرد: محوطه‌سازی و اجرای دکوراسیون، تکمیل و تجهیز ساختمان به سیستم صوت و تصویر،‌ روشنایی و اعلام حریق در کنار تعبیه سالن‌های جلسات و چیدمان مبلمان اداری از دیگر اقداماتی است که در این ساختمان به اجرا در آمده است.
این مسئول تامین اعتبارات خرید،‌ ساخت و تجهیز ساختمان فوق را از محل اعتبارات شهرداری کرج عنوان کرد و یادآور شد: مجموعه سازمان قطارشهری کرج و حومه،‌ به رغم تمامی کمبودهای اعتباری تمام همت خود را برای راه‌اندازی هر چه سریع‌تر طرح ملی قطار شهری به کار بسته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *