عملیات پیادهروسازی معابر اسلام آباد پایان یافت

روتیتر: مدیر منطقه یک شهرداری کرج از پایان عملیات عمرانی پیادهروسازی معابر اسلامآباد به متراژ ۶۰۰ مترمربع خبر داد.
به گزارش روتیتر: ربی سعادت اظهار کرد: بهمنظور افزایش حال رفاه شهروندان و مناسبسازی محیط شهری، اجرای عملیات عمرانی پیادهروسازی معابر اسلامشهر در دستور کار مدیریت شهری منطقه یک قرارگرفته است که به طول تقریبی ۶۰۰ مترمربع به پایان رسیده است.
وی گفت: پیادهرو از زیرساختهای مهم شهری و مهمترین و پرکاربردترین بخش از فضای عمومی شهر است و ایجاد فضای مناسب برای عابران پیاده ازلحاظ زیباسازی و تعاملات اجتماعی بسیار مهم و حائز اهمیت است.
مدیر منطقه یک شهرداری کرج همچنین افزود: با توجه به درخواست اهالی و ساکنان منطقه اسلامآباد که مشکل تردد در معابر داشتند ضمن مرتفع کردن ناهمواریها پیادهروها در بلوار شریعتی حدفاصل خیابان حضرت ولیعصر (عج) تا خیابان مجاهدین اسلام نیز انجام شد.