نیروگاه منتظرقائم فردیس گازوئیل مصرف می‌کند

0
3076274

روتیتر: فرماندار فردیس گفت: نیروگاه منتظر قائم در حال حاضر گازوئیل مصرف می‌کند اما این امر تأثیری بر آلودگی هوای شهرستان ندارد.

به گزارش روتیتر: ابوالفضل اینانلو ظهر چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان فردیس اظهار کرد: نظام آموزش و پرورش بدون مشارکت سایر نهادها به تنهایی قادر به حل مسائل این حوزه نیست و نیازمند مشارکت همگانی است، البته در این خصوص شورای آموزش و پرورش زمینه خوبی را فراهم کرده است.

وی بیان کرد: شورای آموزش و پرورش در نگاه مقام معظم رهبری از جایگاه بسیار ویژه‌ای برخوردار است، به‌گونه‌ای که ایشان در این زمینه می‌فرمایند: «شوراهای آموزش و پرورش، تبلور اراده مردم و نظارت همگانی بر تعلیم تربیت است» که این نشان از اهمیت بالای این شورا دارد.

وضعیت فردیس تعیین تکلیف شود

فرماندار فردیس با اشاره به گذشت چند سال از شهرستان شدن فردیس، از نماینده مجلس خواستار انتزاع کامل شهرستان، تعیین جرایم و استقلال شهرداری و آموزش و پرورش شهرستان شد.

وی با یادآور شدن اعتبارات دولتی تخصیص‌یافته به بخش آموزش و پرورش شهرستان فردیس و بهره‌گیری از ظرفیت خیرین که اخیراً دو مدرسه به همت آنها خشت‌گذاری شده است، آمادگی فرمانداری در تأمین اعتبارات از محل ارزش افزوده روستاهای فاقد دهیاری برای بازسازی و نوسازی مدارس را اعلام کرد.

اینانلو در پایان به موضوع آلایندگی هوا و عدم تأثیر گازوئیل مصرفی نیروگاه منتظر قائم در تولید آلایندگی پرداخت و متذکر شد: این نیروگاه از سال ۹۴ طی مکاتبات انجام‌شده مصرف سوخت مازوت را متوقف کرده و آلایندگی کنونی موجود در هوا متأثر از آلایندگی ایجاد شده در استان تهران است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *