3076274

روتیتر: مدیرکل حفاظت محیط زیست البرز گفت: با جلوگیری از فعالیت صنایع آلاینده و همچنین ورزش مناسب باد هوای استان سالم است.

به گزارش روتیتر: فردین حکیمی اظهار کرد: بر اساس آخرین داده‌های ایستگاه‌های سنجش کیفیت آلودگی هوای استان البرز، شاخص بر خط کیفیت هوا، ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون در کرج هم‌اکنون بر روی عدد ۶۳ قرار گرفته و کیفیت هوا قابل قبول است.

وی بیان کرد: بر همین اساس شاخص آلودگی هوا در شهرستان‌های نظرآباد، ساوجبلاغ و فردیس به ترتیب ۶۶، ۷۶ و ۸۴ است که بر این مبنا کیفیت هوای همه شهرستان‌های البرز در وضعیت قابل قبول است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست البرز تصریح کرد: در راستای جلوگیری از تشدید آلاینده‌های هوای استان واحدهای تولید شن و ماسه، بتن آماده و معادن تعطیل تا آخر هفته جاری تعطیل هستند.

وی با اشاره به بهبود کیفیت هوای استان البرز متذکر شد: این امر با جلوگیری از فعالیت صنایع آلاینده و همچنین ورزش مناسب باد صورت گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *