مسیر جنوب به شمال «بلوار شورا» تعریض می‌شود

0
3076274

روتیتر: معاون اجرایی و عمران شهری سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری کرج از اجرای عملیات تعریض مسیر جنوب به شمال بلوار شورا خبر داد.

به گزارش روتیتر: حسن پاکاری هدف از اجرای عملیات تعریض مسیر جنوب به شمال بلوار شورا را افزایش ضریب ایمنی و تسهیل در تردد شهروندان اعلام کرد و گفت: سرعت بالای وسایل نقلیه در این مسیر به وضعیت حادثه خیز بودن این منطقه دامن زده است.

وی اضافه کرد: تعریض مسیر جنوب به شمال بلوار شورا حدفاصل پل شورا تا پل جانبازان به طول ۸۵۰ متر در دستور کار سازمان عمران قرار گرفته است.

معاون اجرایی و عمران شهری سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری کرج با اشاره به اهتمام سازمان عمران در افزایش ضریب ایمنی و تسهیل در رفت و آمد شهروندان، عنوان کرد: این عملیات شامل تخریب جداول، تعریض، زیرسازی، جدولگذاری و روکش آسفالت مکانیزه مسیر جنوب به شمال بلوار شورا است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *