آزادسازی معارضین پروژه «تعریض بلوار ارم»

0
3076274

روتیتر: رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، حقوقی و املاک شورای شهر کرج گفت: معارضین دولتی و خصوصی پروژه بلوار ارم و کنارگذر مهرشهر توسط شهرداری کرج آزادسازی می شوند.

به گزارش روتیتر: فرج اله ایلیات ضمن تشریح وضعیت پروژه تعریض بلوار ارم و کنارگذر مهرشهر، اظهار کرد: تعریض بلوار ارم با چند معارض مواجه است که در حدفاصل بلوار ارم از خیابان سوم شرقی شروع و تا سه راه کیانمهر ادامه دارد.

وی از جمله معارضین بر سر راه پروژه تعریض بلوار ارم را وزارت نیرو، هواناجا نیروی انتظامی، بنیاد تعاون سپاه اعلام کرد و گفت: رفع معارضین این پروژه از اهمیت بالایی برخوردار است.

عضو شورای شهر کرج با اشاره به اینکه دستور عقب نشینی و توافق ضمنی برای بخش هایی از این پروژه انجام شده است، گفت: در حال حاضر مراحل برداشت اعیانی های موجود در پروژه انجام می شود و واحد عمران منطقه بحث تخصیص اعتبار مربوطه را پیگیری می کند.

ایلیات در بخش دیگری با اشاره به اهمیت رفع معارضین خصوصی این پروژه، گفت: در حال توافق با مالکان خصوصی هستیم اقدامات اولیه انجام شده منتظر اعلام برنده مناقصه از سوی کمیسیون عالی معاملات هستیم.

وی با تاکید بر اینکه به زودی آسفالت یکی از قطعات کندرو بلوار ارم آغاز می شود، گفت: مقرر شده شهرداری ظرف مدت ۴۰ روز گزارش کاملی از نحوه کار در این پروژه را به کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر کرج ارائه کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *