شهرداری توجهی به مناطق محروم کرج ندارد/ در جریان پروژه زیرگذر جمهوری نیستیم

0
3076274

روتیتر: رئیس کمیسیون هنر و ارتباطات شورای شهر کرج گفت: شهرداری توجهی به مناطق محروم این شهر ندارد و برخی مناطق کرج از فقدان امکانات حداقلی رنج می‌برند.

به گزارش روتیتر: رحیم خستو عصر یکشنبه در دویست و پانزدهمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر کرج با تبریک روز بزرگداشت حافظ که با روز ملی البرز تقارن پیدا کرده است، اظهار کرد: امروز اهالی منطقه گلدشت در شورای شهر حضور پیدا کردند و از وضعیت نامناسب این منطقه گله و شکایت داشتند و در این زمینه مکاتبات متعددی کرده‌اند.

وی با بیان اینکه ساکنان این منطقه به دلیل شنیده‌نشدن اعتراضشان به دادستان و فرماندار و سایر نهادها گلایه کرده‌اند، تصریح کرد: گلدشت یکی از بخش‌هایی است که به خاطر داشتن باغ‌ویلاهای متعدد می‌تواند یکی از بهترین مناطق کرج باشد اما اکنون از حداقل امکانات محروم است و ظاهراً تعمدی است که باغ‌های گلدشت از بین رفته و منطقه گرفتار ساخت و ساز بی‌ضابطه شود.

رئیس کمیسیون هنر و ارتباطات شورای اسلامی شهر کرج ادامه داد: گلایه‌مندی ساکنان گلدشت از قطع اشجار، عدم آب‌رسانی و فقدان خدمات شهری و فضای سبز به حق بود، نکته قابل توجه این است که مدیران منطقه اعلام می‌کنند شورا بودجه نمی‌دهد تا جدول‌گذاری و ترمیم آسفالت صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه شهردار باید این موضوع را بررسی کند، تصریح کرد: در مناطق محروم صدای مردم دیر به گوش مسئولان می‌رسد، به طور مثال در مناطق شمال شهر مانند عظیمیه ۱۰ بار آسفالت را ترمیم می‌کنیم اما در مناطق محروم از یک لکه‌گیری دریغ می‌شود.

برخی مناطق کرج از فقدان امکانات حداقلی رنج می‌برند

خستو با اشاره به اینکه فقط مناطق شمال شهر را نبینیم و به مناطق کم برخوردار هم توجه ویژه‌ای داشته باشیم گفت: علاوه بر منطقه ۶، مناطق ۳ و ۵ هم از فقدان امکانات حداقلی رنج می‌برند.

وی با اشاره به پروژه بلوار جمهوری کرج بیان کرد: فردا در شهرداری گفت‌وگوهایی در این خصوص انجام می‌شود اما اگر مقداری به دغدغه‌هایی اعضای شورا توجه شده بود امروز سر و صدای کمتری در این زمینه شنیده می‌شد.

سخنگوی شورای شهر کرج با اشاره به اینکه تک‌تک اعضای شورا نمایندگان مردم، سمن‌ها، نهادها و گروهای اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و مذهبی هستند، تأکید کرد: وقتی سخنان ما شنیده نمی‌شود دیگران وارد میدان می‌شوند که آثار و تبعات آن مشخص نیست.

وی با اشاره به مرور وضعیت و بررسی پروژه میدان جمهوری گفت: در جلسه ۱۷۵ علنی شورای شهر در لایحه‌ای با هماهنگی معاونت عمران و کمیسیون عمران، دو پروژه مطرح شد، یکی میدان دانشگاه آزاد و هنر و دیگری مسیر گلزار به شمس بود که لایحه دانشگاه تصویب نشد؛ در این بین چه اتفاقی افتاد که مسیر شمال به جنوب جمهوری مطرح شد؟

شورا اطلاعی درباره پروژه زیرگذر جمهوری ندارد

خستو تصریح کرد: از بین ۱۳ طرحی که شهرداری ارائه داد تنها مسیر ماهان غرب به شرق تصویب شد اما اکنون اتفاق دیگری افتاده است.

رئیس کمیسیون هنر و ارتباطات شورای شهر کرج خاطرنشان کرد: شهرداری باید موضوع زیرگذر جمهوری را با مطالعات زیست‌محیطی، اجتماعی و فرهنگی به شورا ارائه می‌داد و نهایتاً با تصویب شورا در بودجه سال ۹۹ برای آن ردیف تعیین می‌شد.

وی ادامه داد: نتیجه اینکه بدون رأی‌گیری و تصویب شورای شهر، پروژه با این اهمیت در حال اجرایی شدن است اما اعضای شورا در جریان کار قرار ندارند.

خستو در پایان متذکر شد: بی‌خبری درباره این پروژه در حدی است که رئیس کمیسیون تلفیق می‌گوید من درباره این پروژه توجیه نیستم که چگونه تعداد درخت‌هایی که باید جابه‌جا می‌شدند از ۳۱۰ رأس به ۳۶۰ درخت رسیده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *