رکورد بستری بیماران مشکوک به کرونا در البرز زده شد/ تمام مراکز درمانی استان با کرونا درگیر هستند

0
3387663

روتیتر: سخنگوی ستاد مبارزه با ویروس کرونا با بیان اینکه تمام مراکز درمانی البرز با کرونا درگیر هستند، گفت: امروز رکورد بستری بیماران مشکوک به کرونا در استان البرز زده شد.

به گزارش روتیتر: مهرداد بابایی ، درباره وضعیت شیوع بیماری کرونا در استان البرز اظهارداشت: امروز رکورد بستری بیماران مشکوک به کرونا در استان البرز با پذیرش ۱۴۴ بیمار زده شد.

وی با بیان اینکه از ابتدای شیوع بیماری کرونا تا کنون این میزان بستری وجود نداشته است، افزود: در حال ۶۴۶ نفر در بیمارستان‌های استان بستری هستند که به بیشترین میزان بستری در موج دوم که ۶۵۳مورد بود نزدیک شده‌ایم.

بیشتر بخوانید

سخنگوی ستاد مبارزه با ویروس کرونا استان البرز با اشاره به اینکه از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا به امروز ۱۸ هزار و ۹۴۲ نفر در  مراکز درمان استان بستری شدند، بیان کرد: در حال حاضر  بجز بیمارستان کمالی که برای خدمات دهی به کودکان و زنان باردار است، تمام مراکز درمانی البرز  با کرونا درگیر هستند.

بابایی با عنوان اینکه  در حال حاضر ۹۰ درصد بیمارستان کوثر و ۶۰درصد بیمارستان امام علی(ع) به بیماران کرونایی اختصاص  یافته است، تصریح کرد: در صورت ادامه روند افزایشی بیماران این دو بیمارستان به طور کامل به بیماران کرونایی اختصاص داده می‌شود.

وی با اشاره به افزایش سفرهای غیر ضروری، خاطرنشان کرد: کار از تاکید و هشدار گذشته است با عدم رعایت مردم قطعا با افزایش بیماری روبرو می‌شویم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *