کارمندان ستون خدمات مدیریت شهری کرج هستند

0
4N7A1669

روتیتر: کارمندان ستون خدمات مدیریت شهری به شهروندان هستند و بهترین تکریم و قدردانی از زحمات این عزیزان توجه به دغدغه های معیشتی و مشکلات رفاهی ایشان است که به ویژه در شرایط کنونی اقتصاد کشور بسیار شکننده و آسیب پذیر شده است.

به گزارش روتیتر: اکبر سلیم نژاد با گرامیداشت چهارمین روز از هفته دولت که با عنوان «روز کارمند» نامگذاری شده است، اظهار داشت: کارمند در باور عمومی نماد کار و خدمت و تکریم است، کارمندان ویترین خدمت رسانی به مردم هستند و از آن جهت که گره از کارها می گشایند، مورد رحمت الهی می باشند، بنده این مناسبت را به تمام عزیزان و مردان و زنان بلند همتی که در قامت «کارمند» به جامعه و نظام خدمت می کنند، صمیمانه تبریک می گویم و برایشان از درگاه احدیت توفیق و سربلندی استعانت می نمایم.

وی افزود: همچنین روز کارمند که باور دارم باید در این مناسبت پای مطالبات و دغدغه های این عزیزان نشست و در صحنه عمل به مشکلات معیشتی آنها توجه کرد، را به پرسنل خدوم و ارجمند خانواده بزرگ مدیریت شهری کرج صمیمانه تبریک عرض می کنم؛ حوزه های اداری شهرداری به لحاظ حجم پاسخگویی و حضور مراجعین از پرترددترین نهادها می باشد و به این جهت کارمندان شاغل در مدیریت شهری اجر خاصی دارند.

سلیم نژاد تصریح کرد: باور داریم که با رعایت اصل شایسته سالاری و استفاده از ابزارهای تشویقی و تنبیهی باید کارمندانی که تلاش بیشتری در راستای تحقق اهداف سازمانی و خدمت به مردم متحمل می شوند را بیشتر مورد تکریم قرار داد و همین طور باید کارمندان را به فنون و علوم روز مجهز نمود و آموزش های لازم را به آنها داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *