پارک آبی ۱۳ هکتاری آزادگان احیا می‌شود/ افتتاح‌ بخشی از پارک در سال جاری

0
4N7A1669

روتیتر: مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران از افتتاح بخشی از پارک آبی آزادگان تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: این پروژه را فاز به فاز برون سپاری می‌کنیم تا با سرمایه، سرمایه‌گذار بخش خصوصی بتوانیم آن را احیا کنیم.

به گزارش روتیتر: امیر محسنی درباره راه‌اندازی مجدد پارک آبی آزادگان، اظهار کرد: پارک آبی آزادگان در زمینی به مساحت ۱۳ هکتار طراحی شده و فاز نخست آن همان پارکی است که از قدیم در تهران به صورت روباز راه‌اندازی شده بود. 

وی ادامه داد: این مجموعه طی سالیان گذشته از حیز انتفاع خارج شده بود و طی ۵ سال گذشتته هیچ فعالیتی نداشت؛ همچنین به دلیل روباز بودن مجموعه، امکان استفاده ۴ فصل از آن وجود نداشت. در حال حاضر تیم طراحی ما در سازمان ورزش با همکاری سازمان مشارکت‌های شهرداری تهران و با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در حال آماده سازی طرح ۱۳ هکتاری پارک هستند.

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران  تصریح کرد: این پروژه را فاز به فاز برون‌سپاری می‌کنیم تا با سرمایه سرمایه‌گذار بخش خصوصی بتوانیم آن را احیا کنیم چراکه یکی از جدی‌ترین موضوعات سازمان ورزش در سال جاری راه‌اندازی پارک آبی آزادگان است.

وی ادامه داد: ما به دنبال این هستیم که بانوان هم بتوانند به صورت همزمان با آقایان از این مجموعه استفاده کنند، از این رو برای مسقف کردن مجموعه در حال برنامه‌ریزی هستیم. مشاور نیز در حال مطالعات است و زمانی که به نتیجه برسد آن را اعلام خواهیم کرد.

محسنی گفت: این پروژه برای مطالعات در چند جبهه به  حداقل سه ماه زمان نیاز دارد و امیدواریم در سال جاری بتوانیم بخشی از مجموعه پارک آبی را افتتاح کنیم.

بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *