درگیری مسلحانه نیروی انتظامی کرج با قاچاقچیان در خط چهار حصار/۴ قاچاقچی زخمی و دستگیر شدند

روتیتر:برای بار دوم طی یک ماه گذشته سبز پوشان و دلاوران نیروی انتظامی کرج طی درگیری مسلحانه با قاچاقچیان خط چهار حصار -که اینک به معضلی لاینحل و ملی بدل شده است- ۴ نفر از قاچاقچیان را زخمی و دستگیر کردند.
به گزارش پایگاه خبری وتحلیلی روتیتر ، شامگاه دیروز ۵ شنبه ۲۸ خرداد سبز پوشان نیروی انتظامی کرج طی یک عملیات تعقیب و گریز در یک درگیری مسلحانه با ۴ نفر از قاچاقچیان خط چهار حصار آنها را زخمی و دستگیر کردند که طی این عملیات یکی از عوامل نیروی انتظامی نیز از ناحیه پا مورد اصابت گلوله قاچاقچیان قرار گرفت که حال عمومی وی خوب گزارش شده است .
در این درگیری که در ابتدا قاچاقچیان اقدام به شروع درگیری مسلحانه با یک قبضه تفنگ شکاری و یک قبضه سلاح کمری با نیروی انتظامی کردند ۴ نفر از قاچاقچیان مورد اصابت گلوگه قرار گرفته و یکی از عوامل نیروی انتظامی نیز از ناحیه ا زخمی شد که حال عمومی وی خوشبختانه خوب گزارش شده است همچینین بر اساس گزارش های رسیده یکی از قاچاقچیان دستگیر شده در کما به سر می برند.
دکتر ایرانی فرماندار و رییس شوریا تامین شهرستان کرج با تایید این خبر افزود: خادمان مردم در نیروی انتظامی شامگاه دیروز در یک درگیری مسلحانه موفق شدند که ۴ نفر از قاچاقچیان خط ۴ حصار را زخمی و دستگیر کنند هرچند یکی از عوامل نیروی انتظامی نیز از ناحیه پا دچار شکستگی شده است اما حال عمومی وی خوب و مناسب می باشد.
فرماندار کرج با بیان اینکه متاصفانه خط چهار حصار به دلیلی بافت بسیار نا مناسب شهر سازی ، مهاجرت های بی رویه ، و وجود دخمه های نا شناخته و بدون دسترسی مناسب به یکی از معضلات جدی در زمینه وجود قاچاقچیان خرده فروش بدل شده است هرچند برخورد جدی و دستگیری آنها از برنامه های ویژه نیروی انتظامی و سایر دستگاه های مربوطه است .
دکتر محمد تقی ایرانی با بیان اینکه کارهای اطلاعاتی و مطالعاتی برای دستگیری قاچاقچیان مسلح و پیشگیری از اقدامات آنها در دست انجام است گفت: برای تامین امنیت شهرستان کرج با همکاری نیروی انتظامی و سایر دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی با هیچکس تعارف نداریم .
وی همکاری مردم و گروه های مردمی را در زمینه تامین امنیت بسیار مهم و موثر ارزیابی کرد و افزود : در درگیری نیروی انتظامی با قاچاقچیان در خط ۴ حصار نیز همکاری مردم بسیار موثر و مفید بود .