کشف ۵۰۰ هزار ماسک تقلبی آماده عرضه به بازار توسط ناظرین ویژه اقتصادی البرز+تصاویر

0
4N7A1669

روتیتر: مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز از کشف کارگاه تولید ماسک‌های تقلبی n۹۵ توسط ناظرین ویژه اقتصادی البرز با ۵۰۰ هزار ماسک تقلبی خبر داد.

به گزارش روتیتر: علی اکبر مختاری اظهار داشت:در پی دستورات دادستان  عمومی و انقلاب مرکز استان البرز  مبنی بر رصد و پایش ویژه فضای مجازی و برخورد با سودجویان و تهدید کنندگان بهداشت عمومی شبکه ای از دلالان که در فضای مجازی اقدام به فروش ماسک‌های n95 و محلول ضدعفونی می کردند با اقدامات فنی و تلاش چند روزه ناظرین ویژه اقتصادی البرز شناسایی و با هماهنگی صورت گرفته و کسب تکلیف قضایی در مرحله اول مقدار بیش از ده هزار ماسک فیلتردار و ۱۲۰ لیتر محلول ضدعفونی از آنها کشف و ضبط شد.

بیشتر بخوانید

وی افزود: در مرحله بعدی ناظرین ویژه اقتصادی با هماهنگی با مراجع قضایی به ۲ انبار و محل تولید این ماسک‌ها در یکی از نقاط  تهران اعزام و در معیت جانشین کل گشت‌های سیار تعزیرات حکومتی کشور به محل وارد شده  که طی این  بازرسی‌ها مقدار بیش از پانصد هزار ماسک فیلتردار تقلبی دست ساز آماده عرضه به بازار و ۳۰۰ هزار ماسک در حال تولید کشف شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز با بیان اینکه برای این افراد پرونده تعزیراتی تشکیل شده است،بیان کرد: تعزیرات حکومتی استان البرز با افرادی که بخواهند در این شرایط از اعتماد مردم سوء استفاده کنند برخورد می‌کند.

ویروس کرونا ,
ویروس کرونا ,
ویروس کرونا ,
ویروس کرونا ,
ویروس کرونا ,
ویروس کرونا ,
ویروس کرونا ,
ویروس کرونا ,
ویروس کرونا ,
ویروس کرونا ,
ویروس کرونا ,
ویروس کرونا ,
ویروس کرونا ,
ویروس کرونا ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *