اتوبوس های حمل و نقل عمومی تا پایان سال رایگان شود

0
3384714

روتیتر: رئیس کمیسیون عمران و ترافیک شهری شورای اسلامی شهر کرج گفت: با عنایت به وضعیت بررسی کرونا در سطح شهر پیشنهاد می گردد اتوبوسهای حمل و نقل عمومی تا پایان سال رایگان شود.

به گزارش روتیتر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر کرج، مهدی حاجی قاسمی در نطق پیش از دستور صد و هشتاد و ششمین جلسه رسمی با اشاره به اقدامات پیشگیری با ویروس کرونا در ناوگان حمل‌ونقل عمومی اظهار داشت: در راستای تمهیدات ویژه برای پیشگیری از انتشار و گسترش ویروس کرونا در ناوگان حمل ‌و نقل مسافر پیشنهاد می شود تا هزینه ای بابت کرایه از مسافران توسط رانندگان اتوبوس تعلق نگیرد.

این مسئول تصریح کرد: برای جلوگیری از شیوع و گسترش ویروس کرونا در ناوگان مسافربری، هماهنگی‌های لازم با سازمان حمل‌ و نقل مسافربری و رعایت الزامات بهداشتی در طول مسیر توسط مدیریت شهری انجام شود.

رئیس کمیسیون عمران و ترافیک شهری شورای اسلامی شهر کرج افزود: استراتژی پیشگیری کرونا باید توام با آرامش و دوری از استرس تا فروکش کردن شیوع آن در جامعه باشد.

حاجی قاسمی بیان کرد: مهمترین مسئله در مبارزه با ویروس کرونا؛ مشارکت عموم مردم و خود مراقبتی برای کنترل شیوع بیماری است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *