موسوی: سفر رئیس جمهور به ژاپن درحال برنامهریزی است/روسیه از فردو عقبنشینی نکرده، مشکل فنی است

روتیتر : سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به سفرهای اخیر ظریف به ترکیه و قطر گفت در آینده نزدیک رییس جمهور به مالزی سفر می کنند.
به گزارش روتیتر : سید عباس موسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه صبح امروز در ابتدای نشست خبری خود درگذشت زهرا عبدالمحمدی، خبرنگار پارلمانی فارس را تسلیت گفت و برای خانواده او از خداوند طلب صبر کرد.
موسوی در ادامه به سفرهای اخیر ظریف به ترکیه و قطر اشاره کرد و به تشریح نتایج این سفرها پرداخت. وی گفت: در آینده نزدیک رییس جمهور به مالزی سفر می کنند.
وی ادامه داد: سفر روحانی به ژاپن نیز در دست برنامهریزی است و پس از قطعی شدن در این مورد اطلاع رسانی می شود.
موسوی همچنین به سفر وزیر خارجه هند به تهران در هفته آینده اشاره کرد و گفت: وزیر امورخارجه هند برای شرکت در کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و هند به تهران سفر می کند.
سخنگوی وزارت خارجه در بخش دیگری از صحبت های خود با انتقاد از برخی رفتارهای دوگانه مقامات سعودی در ارتباط با ایران گفت: ما امیدواریم سعودیها از این رفتارهای دوگانه دست بردارند و دست دوستی که ایران به سمت این کشور و دیگر کشورهای منطقه دراز کرده است را بفشارد.
سخنگوی وزارت خارجه همچنین در مورد انتشار برخی اخبار مبنی بر عقبنشینی روسیه از انجام وظایف خود در بحث تاسیسات فردو و اینکه گفته میشود این موضوع مربوط به بحث تحریمهای آمریکا علیه ایران است گفت: استباط ما عقب نشینی نیست بلکه یک مشکل فنی است و قابل حل است.