رفع اتهام از کنسرو تُن ماهی/ پیگیر علت مسمومیت ۱۸ مسافر هستیم

0
2938732

روتیتر: مدیر هدایت عملیات بحران دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: بامداد امروز در عوارضی «قزوین-زنجان» مسافران اتوبوس «مشهد-ارومیه» به مسمومیت مبتلا شده و طی تماس با اورژانس، ۱۸ نفر به بیمارستان ولایت شهر قزوین منتقل شدند.

به گزارش روتیتر : علی فخار سلیمانی مدیر هدایت عملیات بحران دانشگاه علوم پزشکی قزوین ، اعلام کرد: ساعت ۵:۴۰ بامداد امروز در عوارضی «قزوین-زنجان» مسافران یک اتوبوس به مسمومیت مبتلا شده و طی تماس با اورژانس ۱۸ نفر به بیمارستان ولایت شهر قزوین منتقل شدند.

وی ادامه داد: در ابتدا موضوع مسمومیت با کنسرو تُن ماهی مطرح و پس از بررسی‌های اولیه و گزارش واحد بهداشت اعلام شد که بیماری به‌علت مسمومیت با مصرف آب و غذا نبوده و احتمال عفونت ویروسی مطرح است که این موضوع در حال بررسی است.

مدیر هدایت عملیات بحران دانشگاه علوم پزشکی قزوین تصریح کرد: در حال حاضر ۱۰ نفر از بیماران پس از سرم‌تراپی ترخیص شدند و هشت نفر دیگر کماکان به‌علت عوارض ناشی از مسومیت در بیمارستان بستری هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *