توزیع حدود ۱۵۰۰ تن آسفالت در سطح معابر منطقه ۵ شهرداری کرج

0
2938732

روتیتر: معاون اجرایی و عمران شهری سازمان عمران و باز آفرینی فضاهای شهری شهرداری کرج از توزیع حدود ۱۵۰۰ تن آسفالت در راستای بهسازی و اصلاح معابر منطقه ۵ شهرداری کرج خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان عمران و باز آفرینی فضاهای شهری شهرداری کرج حسن پاکاری با اشاره به اینکه عملیات آسفالت در سطح معابر شهر کرج بر اساس پایش صورت گرفته از وضعیت خرابی معابر سطح شهر و نیاز شهروندان در سامانه ۱۳۷ در دستور کار سازمان عمران قرار میگیرد اظهار داشت : در عملیات توزیع مکانیزه آسفالت در سطح معابر منطقه ۵ ، شهرک رازی حصارک با حدود ۸۰۰ تن  و پایانه اتوبوسرانی گلشهر با حدود ۵۰۰ تن آسفالت توپکا توسط عوامل اجرایی سازمان روکش آسفالت می گردد.  

این مسئول با تاکید بر اینکه تسریع در اجرای عملیات اصلاح و توزیع آسفالت در سطح معابر و محلات یکی از اصلی ترین اقدامات سازمان عمران می باشد اظهار داشت : در این راستا آسفالت مکانیزه چندین معبر در مناطق مختلف شهر کرج  به صورت همزمان و با حضور ۴ اکیپ فعال در سطح شهر در حال اجرا می باشد تا موجبات رضایتمندی شهروندان فراهم گردد.
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *