بازدید رییس سازمان از اجرای عملیات فضای سبز در تقاطع غیر هم سطح ماهان باغستان

0
1111

روتیتر: با هدف ایجاد چشم انداز زیبا و نمای سرسبز و باطراوت در پیرامون تقاطع غیر هم سطح ماهان باغستان،عملیات لوله گذاری و تجهیز شبکه های آبیاری و احداث فضای سبز این محدوده ، شامل کاشت انواع درخت ، درختچه ، و گلهای فصلی و پوششی در حال انجام است .





به گزارش روتیتر: رییس این سازمان باحضور در محل پروژه احداث و توسعه فضای سبز  زیرگذر تقاطع غیر همسطح ماهان – باغستان از این پروژه بازدید و روند پیشرفت فیزیکی آن را مورد بررسی قرار داد.

پیمان بضاعتی پور در حاشیه این بازدید اظهار داشت: در راستای توسعه سرانه فضای سبز و همچنین ارتقاء سطح سیما ومنظر سطح شهر، عملیات اجرایی احداث ۲۳۰۰ مترمربع فضای سبز تقاطع غیر همسطح ماهان –  باغستان از لچکی ضلع جنوب شرقی این تقاطع اجرایی شده است.

وی توضیح داد: در این پروژه عملیات لوله گذاری به منظور مصرف بهینه منابع آبی جهت آبیاری فضای سبز و مدیریت مصرف صحیح آب انجام شده است.

رییس سازمان سیما ، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج در پایان اضافه کرد : در توسعه سرانه فضای سبز و کاشت عرصه های جدید شهری کرج به مقوله گونه های مناسب و سازگار با کم آبی توجه ویژه ای می شود.
 



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *