آتش بهاختیار یک روحانی جهادگر در کرمانشاه؛ خدمت بدون منت در روستایی دورافتاده + تصاویر

روتیتر: روحانیون و طلاب کنار رسالتهای حوزوی به خدمترسانی به مردم و کارهای جهادی میپردازند.
به گزارش روتیتر: اردوهای جهادی گامی بزرگ و مهم در تقویت و خدمترسانی به مناطق محروم کشور است که این اردوهای جهادی برای تداوم سازندگی در روستاها و مناطق محروم کرمانشاه چند سالی است رونق گرفته و در شتاب بخشیدن به عمران مناطق دورافتاده بسیار تأثیرگذار است.
مناطق محروم نامآشنایی که سالها است از زبان مسئولان میشنویم اما متأسفانه هرساله در کمال بیمهری، بر محرومیت این روستاها افزوده میشود. باید گفت که؛ جناب مسئول برای لحظهای هم که شده از پشت میز ریاست برخیزید و به درددل این مردم مظلوم گوش دهید!

چه خوب بود روزی مسئولان به این مناطق میآمدند و کنار این مردم زندگی میکردند و زندگی که نه بلکه ساعتی در این مناطق گذری میکردند چرا که تاب و توان رها کردن خانههای میلیاردی و زندگی کردن در این خانههای ساده و پاک را ندارند.
در کوچه پسکوچههای روستا خبری از بازیهای کودکانه نیست انگار اینجا محرومیت و فقر با یکدیگر دست و پنجه نرم میکنند و در اینجا گاهی مردم از کمترین امکانات و حتی سرویس بهداشتی هم محروماند.
اینجا هرچه نگاه کنی محرومیت و فقر است اما چشمهایی در انتظارند تا از آن سوی راهها و پشت کوهها افرادی بیایند و خدمتی به این مردمان مرزنشین انجام دهند.

اردوهای جهادی تنها برای دانشجویان و دانشآموزان خلاصه نمیشود بلکه مدیرانی از جنس علم و معرفت در حالی که لباس روحانیت بر تن دارند نیز خدمت در مناطق محروم برایشان دغدغه شده و به اردوی جهادی میروند.
مقام معظم رهبری خصوصیت اصلی روحانیت شیعی را استقلال و مردمی بودن دانسته و حفظ این خصوصیت را رمز دستیابی روحانیت به جایگاهی ممتاز و نقشی بینظیر در تاریخ ایران و اوضاع امروز کشور دانستند.
ایشان فرمودند: «روحانیت شیعی فقط به مردم وابسته است و برای مردم و در خدمت مردم است که این پدیده بسیار بزرگ و مهمی است که باید حفظ شود و استمرار ارتباط مستقیم روحانیت با همه قشرهای مردم با هر خاستگاه و موقعیت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی، وظیفهای کاملاً جدی و موجب تقویت اعتماد مردم است که برای عمل به آن باید از نشست و برخاست با مردم بهویژه در مساجد و جلسات مذهبی، بهره گرفت».

امروز هم بر اساس همین تأکیدات، طلاب و روحانیون در عرصهها و مسئولیتهای مختلف کشور حضور دارند و جهاد روحانیون و طلاب به دفاع مقدس ختم نشده بلکه این قشر مردمی، در تمامی عرصههایی که به حضور جهادی آنها نیاز است آستین همت را بالا زده و ایثار و اخلاص خود را به ظهور رساندهاند تا از مشکلات جامعه بکاهند.
اردوهای جهادی از نعمتهای بزرگ در برهوت برخی ناملایمات داخلی است، که مردم را به نظام و انقلاب اسلامی پایبندتر میکند و دانشجویان، دانشآموزان و جوانان، طلاب و روحانیون ایران با هر توان و پتانسیلی پا در عرصه این امتحان بزرگ قرار میدهند.

اینها حکایت جهادگر پرتلاشی است که بدون منت فاصلهها را پیموده تا برای لبیک گفتن به فرامین رهبری و خدمت به جامعه محرومان گام بردارد.
محمدرضا آهویی روحانی ۳۹ساله اهل نیشابور و صاحب دو فرزند دختر ۱۲ساله و دو و نیم ساله با اسامی حنانه و ریحانه بهمدت دو سال است که بههمراه خانوادهاش در روستای سراب بخش سرفیروزآباد از توابع شهرستان کرمانشاه به تبلیغ دینی و امور فرهنگی میپردازد. این روحانی توانسته است با کمک اهالی روستا مسجد روستا را توسعه دهد و حسینیهای را جهت مراسم دینی احداث کند.
بیشتر بخوانید
- اردوی جهادی خادمیاران سلامت رضوی در مناطق محروم کرمانشاه
- اردوی جهادی دندانپزشکان گروه منتظران ظهور در مناطق محروم خراسان شمالی+تصاویر
- برگزاری اردوی جهادی شاعران و نویسندگان در مناطق سیلزده
محمدرضا آهویی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه اظهار داشت: اردوی جهادی دری است که بهروی طلاب و روحانیون گشوده شده است و طلاب و روحانیون باید از این فرصت بسیار مهم برای خودسازی و جامعهسازی بهره بگیرند و به سایرین نیز برای بهرهمندی از این فرصت سفارش کنند.
این روحانی جهادگر بیان کرد: بهطور قطع حضور روحانیون در این اردوها با هدف محرومیتزدایی در برابر هجمهها و توطئههای شوم دشمنان از اهمیت بسزا و مهمی برخوردار است.

وی با اشاره به فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب در خصوص اردوهای جهادی گفت: محرومیتزدایی نوعی جهاد در راه پروردگار است و ما نیز بهدنبال این هستیم که در این جهاد حضور پیدا کنیم و مشکلی از مطالبات و مشکلات مردم مناطق محروم را برطرف کنیم.
آهویی با بیان اینکه “از جمله فعالیت عمرانی بنده در این مدت دو سال تکمیل مسجد، نقاشی و رنگآمیزی دیوارهای مسجد، ساخت وضوخانه و چشمه سرویس بهداشتی برای مسجد، ساخت حسینیه بهمتراژ ۲۰۰ متر، باغداری و سایر برنامههای فرهنگی و تبلیغی است.
وی مهمترین هدف فعالیت جهادی خود را در این روستای محروم خدمترسانی، آبادانی و خودسازی و آشنایی مردم با مسائل و احکام شرعی دانست و اظهار کرد: مردم تاکنون استقبال خوبی از اینگونه فعالیتهای جهادی داشته و تا جایی که توانستهاند ما را همراهی کردند و مهمترین ثمره اردوهای جهادی لبخند رضایت بر لبان مردم است.

این روحانی جهادگر با ابراز اینکه “همسر بنده پرستار است و در این فعالیتهای جهادی همواره کنار بنده قرار دارد”، گفت: مردم این روستا از ابتدای ورود بنده و خانوادهام خیلی با مباحث شرعی و احکام آشنا نبودند اما اکنون بهواسطه رونق کلاسها و سخنرانیها رشد چشمگیری داشته است.
وی از برپایی نماز جماعت و تشکیل کلاسهای قرآنی و احکام در روستا خبر داد و افزود: همسر بنده هم برای بانوان کلاسهای قرآن و اخلاق در حسینیه برگزار میکند و در حوزه پرستاری در صورت نیاز به تزریقات و پانسمان میپردازد.
آهویی با بیان اینکه “در مدت این دوسال هر شب به منازل دو خانوار روستایی و عشایر بالای کوه میرویم و مسائل و احکام شرعی اسلام را برای آنها بازگو میکنیم”، اضافه کرد: من همواره از خود این سؤال را میکنم که؛ اکنون در زمان انتظار ظهور امام زمان(عج) هستیم، چهکار کنیم تا آقا از ما راضی و خشنود باشند؟

وی افزود: خدمت به خلق خدا موجب رضایت امام زمان(عج) میشود و میترسم از اینکه روزی فعالیت جهادی خود را در این روستا متوقف کنم و دنبال امور شخصی زندگی خود بروم و در آن زمان امام مهدی(عج) از ما راضی و خشنود نشود.
روحانی جهادگر با اشاره به مفهوم آتش بهاختیار مقام معظم رهبری عنوان کرد: مطابق فرمایش رهبری جوانان انقلابی و پیرو خط امام با مدیریت گروهی و هستههای فرهنگی بهصورت خودجوش به نقد فرهنگ غرب بپردازند و از فرهنگ اصیل اسلامی دفاع و آن را تبیین کنند و شبهات فرهنگی را پاسخ دهند و بنده مطابق این فرمایش ضرورت کار جهادی را بر خود واجب میدانم.
وی با اعلام اینکه “اکنون مشغول احداث آشپزخانه و ایزوگام مسجد، نقاشی و تعمیر درهای منازل با کمک مردم در این روستا هستیم”، افزود: قصد داریم چند اتاق بهمنظور استقرار گروههای جهادی مهمان از سایر شهرها در مسجد احداث کنیم و در مسجد همه متولی کارهای فرهنگی نوجوانان و جوانان هستند و استقبال خوبی از مسجد دارند و بهزودی استخر توپ، وسایل بازی کودکان در مسجد راهاندازی میشود تا کودکان به مسجد جذب شوند.

آهویی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند “هر جایی که کار میکنید آنجا را مرکز عالم بدانید”، گفت: اگر این روستا آباد شود از نظر بنده انگار همه جا آباد شده است و تصور مالی همه را بیچاره کرده است و در صورتی که آخرت را میخواهیم باید خدمت به خلق خدا کنیم.
وی با تأکید اینکه “اگر بخواهیم زمینهساز تشکیل حکومت امام زمان(عج) باشیم نباید شبانهروز استراحت کنیم”، اضافه کرد: باید گروههایی تشکیل شود که اهداف آنها مشخص باشد و جرأت ورود به میدان جهاد را داشته باشند تا کار نظام پیش برود زیرا گاهی اوقات افراد بهخاطر مشکلات مالی وارد میدان نمیشوند اما در مقابل مسئولان فرهنگی باید در این زمینه به کمک گروههای جهادی بیایند.